Nadine (51) en Rudi (56) staan deze week in Libelle tussen jonge koppeltjes in een mooie trouw reportage. Op 18 augustus 2018 geven ze elkaar hun ja-woord. Nadine trouwt voor de 2de keer, Rudi voor de 3de keer, maar nooit eerder waren ze zo verliefd en zo zeker van hun liefde. Aan Wifty vertelde Nadine waarom Rudi de ware is en we kregen een paar foto’s uit hun privé liefdes shoot.

 
NADINE: “Rudi en ik kennen elkaar al meer dan 11 jaar, hij was een jeugdvriend van mijn toenmalige echtgenoot, ze deden alles samen, kwamen uit dezelfde wijk, zaten op dezelfde school enz..

Een paar jaar geleden zat ik diep in de put door een complicatie na een ingreep. Op datzelfde moment was Rudi’s vrouw heel ziek, ze is daarna overleden. In die moeilijke periode heb ik Rudi vaak sms’jes gestuurd om hem wat op te beuren en hij langs zijn kant deed dat ook naar mij toen ik het niet meer zag zitten.

We hebben elkaar erdoor getrokken maar dat was niet altijd simpel. Rudi werd verliefd op mij, maar ik heb mijn hart pas opengezet toen ik mijn toenmalige echtgenoot betrapte met zijn nieuwe vriendin in ons huis. Dat was voor mij de druppel, ik ben weggegaan en ik wou nooit meer terug. Daar heb ik nog geen moment spijt van gehad.

Sinsdien kozen we voor elkaar. Officieel zijn we al 1,5 jaar een koppel, maar toen we vroeger samen afspraken met onze partners erbij om uit eten te gaan zei ik tegen hem ‘wij gaan later veel leuke dingen samen doen’, en dat is nu zo.

We sms’en elkaar elke dag, we gaan samen slapen en staan samen op, hij helpt mij in het huishouden en boodschappen doen we ook samen. Rudi is de meest geduldige, lieve, attente man. Hij is mijn beste vriend en ik zie hem zo graag, dat zeggen we elkaar ook dagelijks.

Wij zijn één, we doen alles samen. We houden van eten, van dezelfde muziek en dansen graag. Hij is mijn ‘poezewoef’ en ik zijn ‘honnepon’.

Voor Rudi zal dit zijn 3de huwelijk zijn, voor mij het 2de. We kunnen niet wachten om man en vrouw te zijn, een groot feest met alles erop en eraan met alle mensen die ons dierbaar zijn.

Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest en ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Ik heb terug zin in het leven, ik ben onlangs begonnen met ballet voor volwassenen en samen hebben we nog veel leuke dingen op stapel staan.

Het voelt zo goed, ik ben zo dankbaar, ik kan eindelijk trouwen zoals ik het echt wil!”

              Foto’s: Bob Baeyens