Eind januari deelden we op Wifty het bericht van Nini (68), ze vertelde dat ze borstkanker had, en dat ze na volledige amputatie van haar rechterborst begon met chemotherapie en bestralingen. Jullie reageerden massaal, met lieve, hoopgevende berichten. Fantastisch vonden we dat, de positieve kracht van die bende Wifties. Ook voor Nini deed al die steun enorm veel deugd.

Gisteren kregen we een nieuw bericht van Nini, voor jullie:


“Lieve Wifty vriendinnen,


Eindelijk mijn laatste bestraling gehad.
Ik voel me gelukkig maar ook emotioneel en bij het afscheid nemen in het ziekenhuis van zowel verplegend personeel als mede-patienten heb ik een traantje gelaten, van geluk omdat het voorbij is maar ook van de stress die ik voelde wegvloeien uit mijn lichaam. Het was een zware periode en door de steun van mijn echtgenoot, familie en vrienden is het gelukt. En welke je echte vrienden zijn – die van met een lach en een traan – leer je dan ook wel kennen.


Was ook verbaasd van de reacties van de jeugd, de vele berichtjes, knuffels en kusjes, zelfs van de vrienden van onze kleinkinderen.


Maar nu moet ik verder met mijn nieuwe “ik” en dat zal me ook wel lukken. Daarom deze foto, want soms word ik niet herkent ….. en mensen aarzelen om ons aan te spreken denkende dat mijn echtgenoot een nieuwe vrouw heeft …..
en wij maar lachen dan.


Bedankt voor alle steun, en heel veel liefs


Nini” ❤️


* Lieve Nini, bedankt voor je lieve bericht, we wensen je alle geluk van de wereld, geniet van al die dierbare mensen rond jou, en WAUW, je echtgenoot heeft inderdaad een prachtige vrouw! ?


* Lieve Wifties, bedankt voor jullie steun, we zijn zo fier op die Wifty power! ? #wearewifty#wiftycare #wiftiesforwifties