Screenshot 2014-02-19 11.10.36Precies een jaar geleden ging er een kleine schokgolf door Vlaanderen. (pdw) dood.
Een zeer mooi interview  op radio en later op tv greep me bij de keel. Jo Van Damme vatte het allemaal zo respectvol en met o zo veel vriendschap samen.

Van overal eer en respect. Interviews werden uitgezonden. De laatste tv-opname met hem bij ‘Scheire en De Schepping’ werd uitgezonden.

Ik heb afgelopen weekend zijn boek (pdw) Qué? in huis gehaald. Samengesteld door zijn kinderen, Benno en Hannah, en zijn vrouw Marleen.  Vandaag neem ik tijd om eventjes te genieten van zijn stukjes. Mét een bakje koffie. Mijn ‘Save the elephants‘ kopje. Goeie mix.

Op blz 22 al keihard gelachen met:
‘Het waaide onlangs zo hard, dat ik een van mijn kippen – de kont naar de wind gekeerd – drie keer hetzelfde ei heb zien leggen’

Dag (pdw). RIP.