PEGIE: “Dag Wifty, ik wil even laten weten dat ik mijn mama nog steeds een knappe, mooie verschijning vind. Ze werd begin juli 78 jaar en ze is superlief en grappig. Ze is gewoon de perfecte mams, oma en schoonmama, dus bij deze effe “stoefen “ zoals ze op z’n Vlaams zeggen.

Mijn mama heeft altijd veel zin in het leven gehad, ze geniet nog steeds, ook al is haar grote liefde, mijn papa, er al enkele jaren niet meer. Ze staat positief in het leven, ze geniet van een glaasje rode wijn en een dagelijkse wandeling van min. 3 km met haar viervoeter.

Ze is jong van geest en kan over alles meepraten, ze staat ook open voor vele dingen waarmee haar kleindochters bezig zijn. Mama kan het leven relativeren, alles gaat met vallen en opstaan.

Haar geheim: geloven in jezelf en jezelf verzorgen op alle gebied, zowel qua voeding, beweging én crème smeren (Lancôme heb ik van haar overgenomen ? ).

Ze is naast mijn mama ook mijn beste vriendin, het is echt een topvrouw.

Aan alle jonge vrouwen wil ze dit nog kwijt: geniet van een glaasje wijn, smeer goeie crèmes, beweeg en vul je leven met veel liefde, vooral om te geven, dan krijg je sowieso een heleboel liefde terug.”


● We Are Wifty! Wil jij ook iets delen hier op onze Wifty pagina? Een verhaal, een blije of droeve gebeurtenis, een leuke foto? …
Stuur een foto naar WIFTY@WIFTY.BE – van jezelf, met vriendinnen, familie, partner, lief of collega’s, met een korte reactie, wij nemen dan contact met je op!