‘Multi creatief monster’ – staat er op mijn voorhoofd, en soms op mijn buik, Exorcist-gewijs. Er zit een creatief duiveltje in mij dat er ten allen tijden uit wilt.

Vermoeiend, want dat duiveltje maakt mij het allerliefst ‘s nachts wakker en dan is er geen slapen meer aan. Schaapjes tellen? Onmogelijk. Die worden ingehaald door een kudde nieuwe, enthousiaste ideeën.

‘Kies mij!” … “Neen, neem mij eerst!” … “Joehoe, luister niet naar de anderen, IK ben een geweldig idee!” roepen ze in koor.

Onweerstaanbaar. Zo komt het dat ik vaak ‘s nachts zit te schrijven in mijn kribbel-krabbel-boekje. Daar parkeer ik alle ideeën, dan laten ze mij met rust.

Herkenbaar? Over wat je ook wakker ligt, het is knap lastig als je niet meer in slaap geraakt wegens een hoofd vol actieve hersenspinsels…

Wel, ik heb vannacht een afspraak gemaakt met alles wat me wakker houdt: “Ik zorg voor een leuke plek waar jullie naar hartelust kunnen freewheelen. Op voorwaarde dat jullie me dan ‘s nachts laten slapen?”

Screen Shot 2014-12-02 at 13.06.27Voila, en daar dook dit reuze vogelnest op: The Giant Birdsnest for Breeding New Ideas.

Ontworpen door ‘The OGE Creative Group’ als een plek om rustig te kunnen creëren.

Hallelujah! Hebben ze daar mijn verzuchtingen gehoord?

Dit heerlijke, reuze nest vol grote eieren als kussens krijgt onmiddellijk de beste plaats in huis, als het aan mij ligt. 

Ik zie het ook al staan in vergaderzalen en kantoren. Past perfect @ onze Wifty office me dunkt! 

Het kleinste nest is geschikt voor 2-3 personen. Het grote nest heeft een diameter van 4.50 m en daar kunnen met gemak 16 personen in. Een indoor jacuzzi zonder water, hahaha. Gezelligheid!

Een heerlijke, inspirerende plek om te Wiftyen, socializen, rusten, lezen, praten, vergaderen, naar muziek te luisteren, lief te hebben… om te broeden over vanalles en nog wat!

Creatieve duiveltjes?  Spring in dit GIANT BIRDSNEST en laat ze vrij! 

OGE-giant-Birdsnest-bed-493x327