Signs of love. De kracht van rode lippenstift is niet te onderschatten. Veel mannen zijn erdoor aangetrokken. Hét ultieme wapen bij het liefdesspel. 

Valérie:” Ik heb de kracht van rode lipstick ontdekt. Ik kan er niet meer zonder. Ik voel me sterk, super vrouwelijk, passioneel, sensueel. Ik kan de wereld aan.” 

Vif: “Sinds kort heb ik knalrode lippenstift ontdekt! Man wat voel je je daar vrouw door! Ik knal nu als ik buitenkom. Niemand ziet het waarschijnlijk want ik voel me vanbinnen knallen ; )”

Lieve: “Tijdens mijn studentenjaren ging ik dikwijls met vriendinnen experimenteren in de INNO. De verkoopster van dienst raadde ons een knalrode lipstick aan. Sinds die dag heb ik altijd eentje mee in mijn handtas.”

Kristien:” “Het doet denken aan de mooiste foto’s in de glossy magazines. Mooie, volle lippen. Passie.”

Sandy: “Een collega trekt altijd net voor een meeting naar het toilet om haar rode lippen bij te werken. Zij is er vast van overtuigd dat de aanwezigen (meerderheid is mannelijk) beter luisteren. Je trekt de aandacht naar je mond.” 

Anne-Mie: “Rode lipstick geeft een instant wow- gevoel. Als ik uitga, doe ik dat zeker op. In de week hou ik het rustiger met een naturelle lipgloss.”

Marian: “Ik voel me anders, zelfbewuster, vrouwelijker, ik straal. Ik ga de deur niet (meer) uit zonder. Het is mijn beste en trouwste maatje geworden. En op een date? Waterproof natuurlijk haha.” 

Brit: “Heb eens ooit met opzet vuurrode lipstick gekozen toen ik voor zoveelste keer een passionele avond/nacht had met G. Hij bedroog zijn vrouw. No way dat ik daar schuldgevoelens over had. Hij zet die stap hé. Maar ik heb wel op de kraag van zijn hemd een kleine kusttempel gezet… Ik heb hem erna nooit meer gezien. Ik kan er nu smakelijk om lachen.”

Carine: “Niet praten. Gewoon doen en durven! Mijn man vindt het geweldig.” 

 

FREE PHOTO: by Nika Akin @Unsplash