EXCLUSIEF! Kom naar ons ‘Shoes or no shoes’-event (en leer op slag een pak nieuwe mensen kennen).

shoes or no shoes

EXCLUSIEF Wifty- event! Hou zaterdag 19 januari vrij! Dan geven Wifty en Cultuurpauze op een unieke locatie een feestelijke start van 2019 in het museum Shoes or no shoes (*) in Kruishoutem.

(*) SONS of Shoes or no shoes museum is ook de knappe locatie van de tv-reeks op VIER van ‘Stukken van mensen’.

Veel Wifties mailen ons met de vraag om iets leuks (naast onze welbekende Party’s) te organiseren waarbij je nieuwe mensen (m/v) -naast je bestaande cirkels van kennissen en vrienden- kan ontmoeten. ‘t Is zover en we doen het in samenwerking met Cultuurpauze.

Het SONS-museum gaat exclusief open en is de beste locatie hiervoor. Cultuurpauze trekt haar mooiste ‘schoentje’ aan en start 2019 met een feestelijk programma: Met een gids ontdek je de etnische collectie, daarnaast kan je kiezen uit een bezoek aan de kunstenaars-& designerscollectie, een leuke boekvoorstelling van Mieke Mievis of langslopen bij de fotobooth voor een unieke foto van jou met je feestschoenen.

Of je nu interesse hebt in schoenen van vroeger of nu, schoeisel van Azië tot Europa, luxueuze designerschoenen of sneakers, je vindt het alemaal in ‘Shoes Or No Shoes’. Zelfs bekende kunstenaars schonken hun dierbare schoeisel graag aan dit unieke museum: een schitterende architectuur in een glooiend groen landschap.

Geen feest zonder lekkers! We voorzien doorlopend koffie of fris met versnaperingen en sluiten af met een feestelijke receptie. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de straffe extra’s van cultuurpauze en leuke mensen te ontmoeten.

In samenwerking met Cultuurpauze.be

cultuurpauze

PROGRAMMA:

16u00 – 16u30: ontvangst met koffie en lekkernijen (niets heerlijkers dan zo het jaar in te snoepen)
16u30 – 17u15: rondleiding in kleine groepen en topgidsen door de  bijzondere en historische collectie
17u15 – 17u30: PAUZE! Drank én iets hartigs erbij
17u30 – 18u00: keuzeprogramma: designer- & kunstenaarscollectie / boekvoorstelling Mieke Mievis / fotobooth
18u30 – 20u00: RECEPTIE! Drankje & hapje en tijd om nieuwe mensen te leren kennen in een ontspannen sfeer en op unieke locatie.

Praktische info:

Datum: zaterdag 19 januari 2019

Uur: 16u

Locatie: museum SONS, Vandevoordeweg  2, 9770 Kruishoutem

Ticketprijs: 49 euro

Inschrijven kan via: http://bit.ly/SONStickets

Nog meer info op Cultuurpauze.be

LET WEL: de inschrijvingen zijn beperkt tot 60 deelnemers. Dat is een bewust keuze zodat iedereen met iedereen kan kennismaken. Snel inschrijven dus!

 

 

Free Photo: by Caitlyn Wilson @ Unsplash

0 Comments

Leave a Comment