Lingerie Prima Donna

Als fiere bezitster van een 95 C cup zit ik met een probleem. Het is te zeggen met een slaapprobleem. Het is te zeggen, ik rol op mijn zijkant.  Wat heeft een 95C nu met slapen op je zij te maken?

Die zijligging is nefast voor de feestvreugde want de sporen zie je. Duw zachtjes je schouders naar elkaar en je merkt fijne, verticale lijntjes. Slaaprimpels! Ze beginnen ergens net boven de split van de borsten en lopen zachtjes naar boven toe.

Grmpf.

Help.

Het enige dat écht helpt is liggen op de rug. Maar dan raak ik niet in slaap :-(

Wat nog helpt, is het flink hydrateren van de huid met een stevige crème. En zo komen we opnieuw op de essentie van de verzorging: smeren smeren smeren.

Begin 2 x per dag,  bij het aanbrengen van de dagcrème op het gezicht, ook je hals én decolleté meeneemt en de crème dan stevig incasseert.  Is de dagcrème iets te prijzig, dan kun je een iets dikkere bodycrème gebruiken.

Zeker in de ochtend zie je het effect, omdat je dan meteen de slaapvouwen ‘eruit’ masseert. Door het masseren krijg je ook een goede doorbloeding en dit komt weer ten goede van de celstofwisseling.

Bestaan er wondermiddeltjes? Neen. Maar er zijn verzorgingsproducten die helpen om dat wonder bij benadering vorm te geven.

Uitgetest en goed bevonden: Phyto Buste van Sisley.

Schermafdruk 2016-05-20 22.09.09

De flacon is amper 8 cm hoog. Met een druk op de knop heb je voldoende product om over de ‘beha’ van je buste te v verdelen en zachtjes in te masseren.

Na enkele weken voelt de huid sterker en fluweelzacht aan. Misschien wil ik het me inbeelden maar ik merk dat de buste aan stevigheid heeft gewonnen. Bravo!

Ook de geur is aangenaam fris en dat doet ook deugd als je met je dageljkse verzorging bezig bent.

 Sisley PhytoBuste + Decolleté

is een intensieve verstevigende formule en rijk aan botanische extracten (o.a. klimop, tormentil, duizendblad, rode wingerd) en etherische oliën met verkwikkende eigenschappen. Het helpt de buste om in 3 weken tijd steviger te maken: de ‘natuurlijke beha’ ziet er steviger uit en de huid wordt weer elastisch en veerkrachtig.

Goed om weten:de producten van Sisley worden pas op de markt gebracht nadat in een langdurig onderzoeksproces voldoende is bewezen dat het product veilig is en doet wat het belooft.

Ze staan bekend om hun expertise op het gebied van huidverzorging voor gezicht en lichaam.

Voor het complete productassortiment met producten voor alle huidtypes en huidbehoeften, kun je ook terecht op Sisley-Paris webshop.

(foto: lingerie Prima Donna)

     ann@wifty.be