vakantieliefdes

“En niet terugkomen zonder vakantielief hè!” roep ik vanuit mijn wagen naar mijn vriendinnen. Ik heb hen net gedropt aan de “Sabena” bus richting Zaventem. Ze vliegen met z’n drietjes naar Portugal met een koffer vol zomerse spullen, ik zie de cocktails al in hun ogen flikkeren.

Ze zijn alledrie single, of neen, één van hen heeft sinds kort een lover. Twee dus die van mij de opdracht krijgen om met een straf vakantielief-verhaal terug te komen. 

Met vriendinnen op vakantie, heerlijk is dat. Vanaf mijn 18 jaar mocht ik alleen op vakantie en dat moesten ze mij geen twee keer zeggen. Met Brigitte, Cris’l, Inge en Dominique naar Frankrijk, Spanje, Tenerife en Ibiza. Overal hadden we vakantielieven. Een strandredder in Bretagne, een rugbyspeler in Biarritz, een piloot in Spanje, een discotheek bink in Ibiza… Met een paar van hen ben ik nog steeds bevriend.

Zaaaaaaalig dus die vakantieromances! En in je broek doen van het lachen, ken je dat? Yep, met vriendinnen op vakantie. 

Of dat anders is voor single 50 plussers? Nee hoor, zomerse temperaturen doen bij iedereen wonderen. En vriendinnen ook.

Single Wifties raad ik aan deze zomer werk te maken van een vakantielief. Zeker als je er nog nooit één gehad hebt verdorie!

Je hoeft daar zelf de grens niet voor over, er is zoveel te beleven outdoor met al die zomer- en strandbars, festivals, bbq’s… 

Pak nu de fantastische Reuzen in Antwerpen dit weekend. Als je daar niemand tegen het lekkere lijf loopt, dan weet ik het niet… Met al die emoties daar kan je zo iemand rond de hals vliegen en zelfs spontane liefdesverklaringen of kussen zal niemand je kwalijk nemen. Go, go, go!

Wees avontuurlijk en laat je door niemand tegenhouden. Vakantie en zomer staan voor loslaten en plezier maken. Maak er jouw zomer van en misschien blijft jouw vakantie- of zomerromance wel duren! 

En kom het ons vooral vertellen hè! 

Al je vakantieromances sturen naar helene@wifty.be