Stevigere huid + dikker, voller haar + sterke nagels, op een dag mag je iets uittesten dat er boenk op zit. Dagelijks krijgen we mails met ideeën en voorstellen. Tegen 8 op de 10 zeggen we ‘neen, nada, niente en jamais’. En dan passeert die ene parel.

We zeggen vaak neen, omdat de producten niet voldoen aan onze criteria zoals onder meer relevantie voor 50+, kwaliteitsgarantie, of het product/service niet Wifty-proof is.

Maar wie durft NEEN te zeggen tegen iets dat we allemaal willen en wensen: een stevigere huid én voller, dikker haar én sterke nagels?  Onze nieuwsgierigheid was aangewakkerd.

Ach, de wildgroei aan voedsel-weetikveel-deskundigen en beautyexperten is explosief. Je wordt er tureluurs van. De ene belooft dit en de andere belooft dat. Je kan het niet meer bijhouden. En daarom houden we onze 50-plusfilter streng en strak. Maar zodra we 100% overtuigd zijn van iets, dan sharen we dat dan ook met alle plezier.

Wij zeggen JA tegen een stevigere huid én voller haar én sterkere nagels!

Drie weken neem ik dagelijks 1 softgel O’HISA in en en de resultaten zijn écht super.

Als voormalig beautyredactrice heb ik jarenlang genoeg rommel en kwaliteitsproducten gesmeerd, geprobeerd en ingenomen om het verschil zo op te merken en om te weten wanneer er ferm met je voeten wordt gerammeld en je dik voor de gek gehouden wordt.

Ja, ik geef toe dat ik er heel sceptisch aan begonnen ben. Damn, weer het zoveelste blabla-product dat vanalles belooft en nul waarmaakt. NEXT!

Maar ojeee, wat zat ik goed fout zeg!

Ik had beter moeten weten. Want de initiatiefnemer én producent is niemand minder dan Jo Wijckmans (*) van Nutrogenetics. Zet die man voor je met zoveel passie voor en over voeding, dan word je op slag nieuwsgierig en ben je bereid om het ‘risico’ aan te gaan. Dan wil je die softgels slikken. Punt.

(*) De naam Jo Wyckmans doet waarschijnlijk een belletje rinkelen. Uit ‘onze tijd’ was hij de man achter het modemerk Gigue dat hij jaren geleden verkocht om zich op andere projecten te smijten. Zijn passie en interesse draait om alles wat met voeding te maken heeft. Waarschijnlijk aangestoken door zijn observatie van fotomodellen en andere vrouwen en hoe ze met voeding omgaan. Jo Wyckmans, auteur van de bestseller “Gezond vanbinnen, vanbuiten mooi” ontwikkelde een softgel die alle ingrediënten bevat om uw haar en huid van binnen uit te ondersteunen. O’HISA is een uniek complex van 100% natuurlijke ingrediënten dat grondig wetenschappelijk getest is

De zichtbare resultaten zijn indrukwekkend:

– de huid wordt mooier, steviger

– het haar is voller, dikker

– de nagels worden langzaam maar zeker ook sterker

 1. Stevigere huid:

ik stop maar niet met duwen op de huid van mijn bovenarmen en -benen. Die voelen steviger aan. Ook de huid op de zijkant van mijn rug zit steviger in ‘t zadel. Er zit nog een slaptitude in de plooi van mijn arm maar ik moet nu ook niet willen dat dat op 3 weken is ‘verdwenen’. We moeten fair en geduldige blijven hé ;-)

 1. Voller en dikker haar:

De complimentjes zijn het beste bewijs. Zelfs mijn moeder vroeg welke shampoo ik gebruik haha. Omdat het zo mooi en dikker staat.

De beste test is de staartjes – test . Voor het gebruik van O’HISA had mijn paardenstaartje de dikte van mijn pink, nu de dikte van twee vingers. HA!

Iedereen vraagt of ik naar de kapper ben geweest. ‘Het valt zo mooi, zo vol…’ Jaja. Mijn kinderen en mijn vaste kapper willen niet dat ik mijn haar kort knip. En als een kapper dat zegt, moet er toch iets aan de hand zijn. Want knippen kappers niet graag ;-) ?

 1. Sterkere nagels:

Dat proces verloopt wat langzamer. Sinds mijn puberteit heb ik last van hele fragiele nagels. Dan nam ik geregeld vitaminetabletten maar na zo’n kuur was het weer van dattum. Alleen op vakantie en onder de zon groeien mijn nagels mooi en lang. Maar een keer thuis en rammen op het klavier van mijn laptop  … terug naar af.

In ieder geval stel ik vast dat ze sterker worden. Geduld en niet verwachten dat iets op 3 weken is opgelost dat al 40 jaar aansleept.

KORTOM: huid, haar en nagels zijn factoren waaraan je merkbaar ziet dat je ouder wordt. Slap, fijn, fragieler.  En als er nu iets gezond bestaat om dat tegen te gaan? Gaan we hierop bewust neen zeggen?

Om maar te zeggen dat het altijd leuk én top is als je vanuit een volle 100% positieve ervaring én overtuiging kan spreken over een product. Vanuit dit enthousiasme willen we dit nu hier delen met andere Wifties.

 

Wat is O’HISA?

O'HISA stevigere huid dikker haar sterke nagels

Het is een manier om met behulp van een dagelijkse softgel je van BINNENUIT te wapenen tegen uiterlijke veroudering.

O’HISA is een uniek complex van 100% natuurlijke ingrediënten dat grondig wetenschappelijk getest is.

 • 100% hyaluronzuur van plantaardige oorsprong
 • Omega 7 uit duindoornbesolie
 • Omega 9 uit olijfolie
 • Hydroxytyrosol in extra vierge olijfolie
 • Superoxide dismutase (SOD) uit meloen
 • Zink en koper
 • Vitamine B2, B5, B6, B12, biotine en foliumzuur
 • Natuurlijke astaxanthine
• Zuivere kwaliteit zonder chemische oplosmiddelen
 • Geen rundergelatine, geschikt voor pesco-vegetariërs
 • Glutenvrij – lactosevrij

Vele vrouwen geven veel geld uit aan dure huidverzorgings- en anti-aging crèmes en gels, omdat ze niet beseffen dat een mooie en gezonde huid van BINNENUIT wordt opgebouwd.

Wanneer je alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt, weerspiegelt je innerlijke gezondheid zich via een stralende, elastische huid en een volle dichte haardos. Alleen kom je in de drukte van het leven niet altijd aan evenwichtig eten toe. Met O’HISA geef je je weerstand (dankzij o.a. zink) én je uitstraling het juiste duwtje in de rug. Op élke leeftijd.

O’HISA helpt de elasticiteit en zachtheid van de huid behouden en vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden.

Prijs: vanaf 59,95 euro (een maand verpakking)

Te verkrijgen bij de betere apotheek.
Of bestel online OHISA.eu en gebruik de discount code “wifty”

Voor nog meer vragen, kun je terecht bij www.womenshealthconsulting.eu