TANJA: “Hey Wifty, ik ben dit jaar in april 50 geworden en volg jullie op de voet. Op mijn 49 had ik angst voor ‘dé grote 5’ … Maar ik besefte dat ik geluk had om die te mogen vieren!

Hoe ouder je wordt, hoe meer je dingen gaat relativeren en dingen gaat loslaten waar je geen controle over hebt (situaties, mensen…). Een vrouw na haar 50 is niet “afgeschreven” of “oud”… It’s all in the mind! Je blijven verzorgen, gezond eten, genoeg slapen en je omringen met de juiste mensen doet wonderen. Proberen optimistisch te blijven, geen verwachtingen hebben en genieten van gelukkige momenten.

Deze zomer ging ik voor de eerste keer alleen met mijn dochter Sophie (19) op reis naar Rhodos. Het was super. We hebben zoveel plezier gemaakt en zoveel fantastische gesprekken gehad. Dit nemen ze me nooit meer af. Sophie maakte een hele mooie foto van mij tijdens een “zot” moment, zalig toch?

Lang leve de Wifties!”


● We Are Wifty! Jouw foto + kort verhaal hier op Wifty.be en op onze Wifty Facebookpagina? Stuur een leuke foto naar WIFTY@WIFTY.BE – van jezelf, met vriendinnen, familie, partner, lief of collega’s, met een korte reactie, wij nemen dan contact met je op. ❤️ #WeAreWifty #wiftystory