01

 

Twee weken geleden genoot ik van een heerlijke lunch + champagne bij Yellow, het pop-uprestaurant van driesterrenchef Gert de Mangeleer in Brugge. Veuve Clicquot is daar de hoofdsponsor, vandaar ook de naam Yellow en de vele Veuve Clicquot accessoires.

En Veuve Clicquot weet van geen ophouden, ze verrassen weer met een nieuw en uniek concept voor alle stadsbewoners van Brussel en Antwerpen: de CLICQUOT CABS!

Vijf op-en-top Amerikaanse taxi’s, volledig getooid in de kleuren van het befaamde champagnehuis, doorkruisen op zaterdag 17 mei Brussel en op zaterdag 24 mei Antwerpen.

03Voor de gelegenheid worden tijdelijke ‘Clicquot Stations’ (standplaatsen) geopend op diverse strategische locaties in beide steden. Voorbijgangers kunnen er een CLICQUOT CAB nemen en een leuke ervaring beleven: ze krijgen tijdens de rit tussen de verschillende standplaatsen een glaasje Veuve Clicquot aangeboden, en een fotograaf maakt foto’s van deze bijzondere rit. Die foto’s kan je zien op de Facebook-pagina van Veuve Clicquot Belgium.

Wie graag wil deelnemen aan deze leuke ritten, kan gewoon naar een van de ‘Clicquot Stations’ gaan, er een CLICQUOT CAB nemen en van een glaasje Veuve Clicquot genieten.

How Ab Fab is that!

Schrijf nu al in je agenda en neem een CLICQUOT CAB op zaterdag 17 mei tussen 12 en 18 uur in Brussel op volgende plaatsen:

  • –  Louizagalerij (tussen de winkels COS en Superdry) – Louizalaan 24, 1050 Brussel
  • –  Restaurant Basta Cosi (voor het terras) – Kasteleinsplein/Place du Châtelain 32, 1050 Brussel
  • –  Le Café du Sablon (voor de kerk Notre Dame du Sablon) – Regentschapsstraat 26, 1000 Brussel

Neem een CLICQUOT CAB op zaterdag 24 mei tussen 12 en 18 uur in Antwerpen op volgende plaatsen:

  • – Restaurant Grand Café Horta (voor het terras) – Hopland 2 (Schutershofstraat), 2000 Antwerpen
  • –  ModeMuseum Antwerpen – Nationalestraat 28, 2000 Antwerpen
  • –  Grand Bazar Antwerp (centraal in het winkelcentrum) – Beddenstraat 2, 2000 Antwerpen
02Het prestigieuze Franse champagnehuis werd in 1772 opgericht door Philippe Clicquot. Toen hij zeven jaar later overleed, nam zijn weduwe het bedrijf over en gaf het zijn huidige naam. Met veel oog voor de waarden en de symbolen van uitzonderlijke kwaliteit tilde zij het huis naar het uitmuntende niveau waarvoor het al twee eeuwen bekendstaat.

CLICQUOT CABS
Zaterdag 17 mei in Brussel en zaterdag 24 mei in Antwerpen, vanaf 12 tot 18 uur. Check ook: www.facebook.com/VeuveClicquotBelgium