Tja, de wondere wereld van Wifty. Of hoe snel dingen kunnen gaan! Dat we veel lezers hebben weten we, maar dat ook Willem Dafoe Wifty leest? Daar konden we alleen van dromen.

De feiten:

Maandag zitten we samen te lunchen met Willem Dafoe bij Lombardia. Willem eet een veggie salade en drinkt zijn favoriete sapje: een mix van wortel, appel, gember en rode biet.

Ik schrijf dezelfde dag op Wifty een tekstje over onze ontmoeting met Dafoe en daar stel ik Alain van Lombardia voor om die mix ‘The Dafoe’ te dopen.

Screen Shot 2013-10-31 at 09.47.18

Twee dagen later krijgt Alain een e-mail van De Singel (waar Willem Dafoe elke avond op het podium stond met ‘The Old Woman’) met de melding dat ze daar mijn Wifty tekstje gelezen hebben en met de vraag of Alain mijn suggestie zou kunnen verwezenlijken?

Klik op foto van e-mail om te vergroten.

Que? Waw, de kracht van Wifty! :-)

Alain krijgt even later telefoon van De Singel met de mededeling dat Dafoe écht helemaal achter dat voorstel staat, en of ‘The Dafoe’ op de menukaart mag?

Yes of course Willem!

Alain laat stickers maken en zo staat ‘The Dafoe’ sinds donderdag op de menukaart bij Lombardia! Zie foto bovenaan.

Dafoe wil zelfs zijn handtekening op de menukaart zetten, dus gaan er een paar kaarten met de koerier naar Paris, waar hij nu optreedt.

How cool is that!

En ik ben natuurlijk een quality check gaan doen! Wifty Proofed!

Conclusie:  

‘The Dafoe’ is écht heel lekker! Hij én zijn mix! ;-)

Dus allemaal naar Lombardia voor ‘The Dafoe’! En laat ons weten hoe lekker je hem vindt! :-) www.lombardia.be

 

Mijn tekstje over lunchen met Dafoe niet gelezen? Check: www.wifty.be/lunchen-met-willem-dafoe-really/