Het leuke aan surfen op het internet is dat je zomaar iets tegenkomt die je meteen back in time smijt. Vraag me niet hoe ik erop kwam, maar ineens popte The Patridge Family op.

Waar is de tijd! En ik denk meteen terug aan een klasgenootje L. Een meisje dat stapelzot was op David Cassidy. Zo zot dat ze voor hem een trui breide met een grote D op de voorkant. En die trui zou ze naar hem sturen. Tiens, ik zou eens willen weten of die trui ooit gearriveerd is. Of ze daar ooit een berichtje heeft van gekregen.

David Cassidy speelde Keith in de serie. D’ye remember? Herinner je je Susan Dey nog? Mooi meisje. De andere karakters heetten Laurie, Danny, Tracy en Chris Patridge. Gespeeld door respectievelijk Susan Dey, Danny Bonaduce and Suzanne Crough. De moederrol werd vertolkt door Shirley Jones.

Vele acteurs zijn in de spotlight gebleven. Susan Dey (de knapste van de hoop) speelde vele jaren later  Grace Van Owen in L.A. Law. David Cassidy, ooit gearresteerd wegens dronken rijden, bleef over de hele wereld optreden. En overleed in 2017.