Truus Druyts en Mies Meulders: “Lieve Wifties, kom mee en word verliefd op jezelf en het leven…”

588 Views

Beste Wifties,

Lieve vrouwen,

Zelf zijn wij, boezemvriendinnen voor het leven, Truus Druyts en Mies Meulders, nog onderweg van 40 naar 50, en toch zijn de laatste jaren die we beleven naar ons gevoel de beste en rijkste jaren tot nog toe. En zijn we er van overtuigd dat er nog vele prachtige lentes op ons liggen te wachten.

Niet zomaar levensjaren die daar droogweg liggen, kant en  klaar, om uitgepakt te worden, maar nieuwe jaren met telkens ruim 360 dagen die verlangend vragen om ingevuld en vorm gegeven te worden door ons, en ten volle geleefd en beleefd. Blije lege blaadjes die klaar zijn om door ons beschreven te worden met de verhalen van elke unieke dag, de luim die aan de orde is, de mensen die onze paden kruisen, de Liefde natuurlijk…aaaaaah de Liefde!

En zoveel dingen die nu nog onbekend zijn en die op het juiste moment zullen geopenbaard worden door de keuzes die we maken, de stappen die we zetten of net niet etc. Ja eerlijk, het wordt en is alsmaar beter en mooier en rijker en dieper, het leven. Want veel meer dan vroeger, toen we jonger waren, weten we nu dat alles begint bij  onszelf graag zien en tegemoet komen aan de eigen wensen en behoeften. Dat we alleen uit een volle kan gul kunnen gieten en dat we alleen zelf die kan kunnen vullen. Dat wanneer ons eigen fundament sterk is, wanneer ons “levensvat” een solide bodem heeft, dat dan pas elke blijk van waardering, elk zoet gesproken woord en iedere daad van liefde écht kan aankomen, en heerlijk lang kan blijven natrillen.

En is er naast het ‘weten’ ook het toepassen daarvan en dat is een giga geschenk aan onszelf. Om andere vrouwen en meisjes (*) ook dat cadeau te gunnen van zichzelf oneindig en onvoorwaardelijk graag te zien, of het graag zien te verveelvoudigen, organiseren wij binnenkort een bijzondere cursusweek.  “Ik zie mij graag” zo heet die verwenweek, waarin we zullen focussen op de voeding in de meest ruime zin van het woord. Voeding die je lichaam, hart en ziel vraagt om gelukkiger en vervulder dan ooit te zijn.

Kom mee en word verliefd op jezelf en het leven door je te bevrijden van jouw eigen saboteurs, door de link te zien tussen je emoties en je gewoontes…  Kijk met (nog) meer aandacht, zachtheid en liefde naar alle aspecten van jezelf, je lichaam, je hart, je ziel…

Truus neemt je als coach elke de namiddag mee op pad op ene geleide boswandeling door jezelf: hoe ga je met jezelf om? Ben ik in staat om “ the Love Of My Life “ te zijn? En zo ja… waarom niet? En hoe gaan we op  een nieuwe manier met dat gekke mens in de spiegel om? Op een manier die je dichter brengt bij dat gevoel van vervulling, geluk en flow waarvan je wéét dat het bestaat.

Mies laat je dieper in contact komen met je lijf, met je (levens)adem en verwent je smaakpapillen, na elke vegetarische kookles in de voormiddag. In deze unieke week krijg je voeding voor lichaam én geest die je energiepeil zal doen stijgen en je goesting om te leven enorm zal vergroten.

truusmiesHeb je zin in deze week? Alleen, samen met een vriend(in) of met je geliefde? Schrijf je dan in voor 7 september via mies@miesmeulders.be

We zouden het heerlijk vinden jullie in het prachtige Château de Redon te mogen ontmoeten.

+ warme groeten van Mies & Truus

(*) ook mannen en jongens  zijn ook welkom natuurlijk

0 Comments

Leave a Comment