Schermafbeelding 2013-07-09 om 12.38.42Een bad hair day? Ga langs bij de kapper. Ik heb twee kappers. Mijn vaste. Hij kent me al zo lang en wéét dat ik gruw van stijve madammenkapsels. Hij gaat mee in mijn grillen en wensen. Het ene jaar laat ik het groeien. Het andere jaar maak ik het radicale schaargebaar.  Zie hem eens krullen van genot als ik dat doe. Welke kapper knipt niet graag? Die man begrijpt me.  Maar sinds een dikke maand pleeg ik overspel. Ontrouw. Vriendin L had een adres viavia. Waar wifties zeer graag gaan naar het schijnt. En het is er zonder afspraak. En ik had een Baaldag met grote B. Ha! Bij Daan geldt de non-nonsense aanpak. Wassen, knippen en brushen op iets meer dan een half uurtje. Bij de zonder-afspraak-kapper krijg je meer kaka. En er zijn dagen in het leven van een Wifty dat je hunkert naar die meer kaka. Wassen duurt langer. Dankzij de uitgebreide hoofdmassage. Voor het brushen wordt ook tijd genomen. Het is meer een ballet rond je stoel. Dan een lokje links, dan een krul rechts die moet rechtgetrokken worden. En maar föhnen. En nog eens bijwerken en finetunen. En de pony moet juist liggen. Vrouwen die niet graag naar de kapper gaan? Not in my world.