W.i.f.t.y.

Wifty? Het zou de afkorting kunnen zijn voor: Wild, Intelligent, Funny, Though & Young. En dat ben ik allemaal, alleen ‘Young’ hapert een beetje… Ik ben jong van geest, lijf en leden, en ik ben even gek en onaangepast als ‘The Young Ones’. Alleen ben ik de kaap van de 50 voorbij. Oud? Bijlange nog niet. Maar wel over de helft (ik hoop 100 te worden).

Ik kan zelf nauwelijks geloven dat ik een vijftiger ben. Eergisteren vierde ik nog mijn 16de verjaardag! Met de Sex Pistols, The Clash en Nina Hagen. Sweet 16, sweetest 50?

Hoe we dit beleven, wat we voelen, nieuwe inzichten, oude waarden, wilde dromen, snode plannen, op en top vrouw… daar staat Wifty voor. Women over Fifty. Daar drinken we op! Op alle vrouwen die nog 50 moeten worden, op alle vrouwen die 50 zijn, op alle vrouwen die over 50 zijn… Welkom Wifties!

2 Comments
  • Hans Van de Velde

    Beantwoord

    Wifties dus. En wat voor de mannen? Mifties, mofties,… Men in their fifties. Leuk initiatief, zie uit naar meer…

  • leen

    Beantwoord

    50? dat is een nieuw begin,een nieuwe lente en nieuw geluid in je leven dat is afscheid van een oud leven, loslaten van de grootste zorgen van je kinderen( die heb je natuurlijk wel altijd en voor je leven , gelukkig maar),en nu nieuwe ervaringen opdoen,toepassen wat je hebt geleerd, meer over je eigen tijd beschikken ook al werk je hard, je hebt al die behendigheden en bekwaamheden geleerd om een echt WIFTY te worden.Proficiat! echte womenpower die 2 wifties daar. Shol!, ik drink mee maar liefst een glas champagne!

Leave a Comment