Wifty? Het zou de afkorting kunnen zijn voor: Wild, Intelligent, Funny, Though & Young. En dat ben ik allemaal, alleen ‘Young’ hapert een beetje… Ik ben jong van geest, lijf en leden, en ik ben even gek en onaangepast als ‘The Young Ones’. Alleen ben ik de kaap van de 50 voorbij. Oud? Bijlange nog niet. Maar wel over de helft (ik hoop 100 te worden).

Ik kan zelf nauwelijks geloven dat ik een vijftiger ben. Eergisteren vierde ik nog mijn 16de verjaardag! Met de Sex Pistols, The Clash en Nina Hagen. Sweet 16, sweetest 50?

Hoe we dit beleven, wat we voelen, nieuwe inzichten, oude waarden, wilde dromen, snode plannen, op en top vrouw… daar staat Wifty voor. Women over Fifty. Daar drinken we op! Op alle vrouwen die nog 50 moeten worden, op alle vrouwen die 50 zijn, op alle vrouwen die over 50 zijn… Welkom Wifties!