Op vrijdag 8 november is het zover: de allereerste Wifty Party in café Storm onder het MAS/Museum aan de Stroom in Antwerpen. Sommige spreken over een Grand Cru Party, anderen fluisteren dat het een Old Skool Party is. Nina de Man, ZAKI en Patrick Gypen zorgen voor de beste dansmuziek ooit en wij zorgen voor randanimatie. Om middernacht wint de Most Impressed Dressed een cadeaubon twv 500 euro van juwelenontwerpster Elke Peeters én kunnen er leuke prijzen gewonnen worden met onze Tombola (oja!). En laat je make-up tasje gerust thuis want het WC is Pimped Out by Decoderm Make-up.

Tussen 20 uur en 22 uur is De WAKKO Kapper aanwezig met gratis kapseladvies en tips en tricks + een 50% kortingsbon voor een kapselbeurt in Antwerpen, Brussel of Gent. Ook mannen kunnen kapseladvies krijgen! Met de Tombola (oja!) kan je ook 3 WAKKO make-overs winnen!

We kregen een briefje van Peter van De WAKKO Kapper:

Peter PlatelBeste Wifties,

Als kapper wordt ik dagelijks geconfronteerd met vrouwen van elke leeftijd die me vragen:” Doe er maar enkele jaartjes af” of “ Kan je mij er jonger doen uitzien?” En dan komt er steeds weer dat stemmetje in mijn hoofd dat zegt :” Maar je bent zo mooi zoals je bent….” Een cliché van hier tot in Tokyo, maar oprecht gemeend en recht uit het hart. Meestal is er echter iets meer uitleg nodig om de dame in de stoel daarvan te overtuigen. Begrijp me niet verkeerd, iedereen wil er graag jong, aantrekkelijk en mooi uitzien, maar wat betekent dat nu precies? Wat wil dat zeggen “aantrekkelijk”? En is dat niet voor iedereen anders? Bestaat echte schoonheid? Of zit die inderdaad van binnen?

Het zijn vragen die me al vele jaren bezig houden en waar ik uren over kan doorgaan en filosoferen. Ik heb geen pasklaar antwoord maar laat me dit met jullie delen:

Ga eens voor de spiegel staan en kijk eens diep in je eigen ogen. Kijk naar die jaren van wijsheid die daarachter opgeslagen liggen, kijk naar je gelaat en hoe de jaren die je tot nu toe hebt beleefd je hebben gevormd tot wie je bent. Wees dankbaar en gelukkig, en lach naar jezelf. Je bent krachtig, aantrekkelijk en mooi. En jong? Ach natuurlijk niet meer piep, maar is dat nodig? Er is zoveel meer, wijsheid, begrip, inzicht, ervaring en ga zo maar door….

Maar daar kom je natuurlijk niet voor naar de kapper, je wil er stralend uitzien net zoals je je voelt. En dit is waar wij graag ons steentje bijdragen. De vrouw van vandaag kiest resoluut voor gemak, comfort en efficiëntie en het is aan ons als kapper om je daar met raad en daad in bij te staan. Het is onze missie om elke dag opnieuw, voor iedereen een gemakkelijk en uniek kapsel te creëren op droog haar dat je laat schitteren en stralen.

We willen je graag tonen hoe je het beste uit je haar kunt halen met een minimum aan werk, we tonen je wat de natuur met je haren doet en hoe je daar mee aan de slag kan gaan en wanneer je echt geen zin hebt in die grijze haren kunnen we je ook daar met raad en daad bijstaan.

Hoe dat nu precies allemaal werkt en hoe dat voor jou een verschil en een verandering kan betekenen vertellen we je graag op de Wifty Party. We geven je graag gratis advies en tips en tricks. Lukt het niet om ons daar een bezoekje te brengen, dan ben je uiteraard ook welkom in één van onze kapsalons.

Hopelijk tot snel! En denk erom wat de natuur doet, doet de natuur goed. Love your hair!

Liefs

Peter

De WAKKO Kapper in Antwerpen, Brussel en Gent: www.wakko.be

Voor alle Wifty Party details check: www.wifty.be/party