〈 WIFTY BACK TO THE FUTURE 〉 Wat heeft 2020 jou geleerd? En wat heeft 2021 voor jou in petto? BRIGITTE DERKS is uitvoerend musicalartist, choreografe en regisseur van diverse nationale en internationale musicalproducties. Ze is ook al een paar jaar succesvol werkzaam als Lifecoach en Cognitive Behavioural Therapist (CBT). Brigitte schreef samen met  Babs Bruyneel een boek ‘Mindset’. Verander je denken, verander je leven. Een gids op het pad van je mindset en the law of attraction. Aangevuld door eigen ervaringen, inspirerende quotes, verhelderende tekeningen en advies van professionele experts. Lees haar reactie op onze Wifty vraagjes.

BRIGITTE: “2020 heeft mij weer eens geleerd dat hoe je naar de dingen kijkt en omgaat met wat het leven je geeft bepaald hoe je je voelt en zo bepaald hoe je de ‘realiteit’ ervaart.
 
Dit jaar wil ik verdergaan op het pad van Mindset en ik hoop nog meer mensen bewust te maken wat je met de ‘juiste’ mindset en tools kan bereiken. En zo onnodig lijden en pijn te verzachten en een verschil te kunnen maken in mensen hun leven.
En dat we weer theater mogen maken en zo nog wat mooie producties mogen brengen en mensen te mogen entertainen en verhalen en muziek tot hun te brengen.
Ook mee nemen, dat ik niet altijd hoef te rennen en vliegen, en de diepere contacten die Corona heeft gebracht bv. met mijn kinderen en sommige vrienden, omdat er meer ‘gedwongen’ rust was, te onderhouden als alles weer full speed gaat. En dankbaar te zijn en blijven voor al het goeie dat er is in mijn leven.”
.

.

In 2017 ontmoetten Brigitte Derks en Babs Bruyneel elkaar voor het eerst. Het klikte meteen tussen hen. Zij merkten beiden al snel dat hun levens niet alleen bestonden uit mooie momenten, maar dat ze ook een goed gevulde rugzak met minder leuke gebeurtenissen met zich meedroegen.
Om daarmee om te gaan, gebruikten ze elk andere methodes die hun ‘mindset’ veranderde. Dat inspireerde hen tot het schrijven van dit boek. Ze deden research naar het fenomeen mindset en the law of attraction, en betrokken psychologen, coaches en therapeuten bij dit proces.
 
Het boek is een gids op het pad van je mindset. Aangevuld door eigen ervaringen, inspirerende quotes, verhelderende tekeningen en advies van professionele experten.

Nadat ze verschillende depressies overwon, startte 
Babs Bruyneel in 2010 de vzw ‘Help mij’ op, met vrienden en therapeuten.
In 2011 werd ze verkozen tot ‘Vrouw van het jaar, vrouw met een missie’ door het weekblad Libelle. Samen met Ria Maes schreef zeDepressie is niet een einde maar een begin en Help, mijn puber voelt zich niet goed!
 
Brigitte Derks evolueerde van uitvoerend musicalartist naar choreografe en regisseur van diverse nationale en internationale musicalproducties. Zij schreef en regisseerde de sprookjesmusicals Roodkapje, Hans en Grietjeen De Prinses en de Toverspiegel. Ze is ook al een paar jaar succesvol werkzaam als Liftcoach en Cognitive Behavioural Therapist (CBT).
Boek kopen? UITGEVERIJ VRIJDAG – Mindset – 21,99 euro – Auteurs: Babs Bruyneel & Brigitte Derks – ISBN: 9789460019418 – www.uitgeverijvrijdag.be