〈 WIFTY BACK TO THE FUTURE 〉 Wat heeft 2020 jou geleerd? En wat heeft 2021 voor jou in petto? Dat vroegen we ook aan CHRIS VERLINDEN, director Parship BE/LUX. 
CHRIS over 2020: “ Wat een jaar. Covid heeft initieel voor een abrupte stilstand of op zijn minst vertraging gezorgd, voor twijfel, angst ook wel (zal iemand van ons het hebben, krijgen, doorgeven). En dit op zowel maatschappelijk als persoonlijk vlak. Ik neem het het virus kwalijk dat het mij, maar vooral ook mijn jeugd in huis (de kinderen), een ongedwongenheid en frivoliteit heeft ontnomen. We zijn van de ene dag op de andere van ‘vrijheid – blijheid’ naar een georchestreerd samenleven gegaan. Aangewezen op onszelf en onze bubbels.  Vrienden zagen we dit jaar meer online dan in real life. Maar het was niet enkel kommer en kwel. Ik beken, ik heb ook genoten. Omdat er veel niet mocht, MOEST er ook veel niet meer, daardoor was er tijd voor andere dingen. Minder spectaculair, maar wel zo fijn. Ontdaan van een gejaagdheid kwam er bij ons thuis een soort van mooie harmonie tot stand waar we wel van genoten hebben en nog steeds doen. Buiten op het terras werden/worden Covid-proof ‘borreltjes’ gedronken en gezelschapsspelletjes gespeeld. De moestuin werd spectaculair vergroot (door mijn man), er werd gezaaid in zelfgemaakte potjes en  ook geoogst (door mij dan), brood gebakken (dat wordt een blijvertje) en het ging ook van rikketikketik… breinaalden die meer dan ooit actief waren. Huisgenoten die om ter luidst riepen dat ze mijn breisels niet moesten, nam ik er graag bij.  Maar het ontspande… het was mijn meditatie.

CHRIS over 2021: “Ik vraag niet veel, ik wil graag het beste van 2020 behouden, maar wel opnieuw die openheid, ongedwongenheid, ja ook frivoliteit die het leven zoveel leuker maakt. Etentjes met vrienden à L’improviste, feestjes die tot heel vroeg duren, tripjes met vriendinnen ….voluit gaan! En knuffelen, dat wil ik ook. Mijn beste vrienden en vriendinnen opnieuw eens goed vastpakken, zonder angst  voor wat dan ook. En oh ja ….die lipstick op mijn lippen zal rood zijn, knalrood!

Aan alle Wifties wens ik een fantastisch 2021.” 💋