Welcome to the Wifty World Claudine!

Vriendin Claudine wordt vandaag 50. En dat hebben we geweten! Vorig weekend hebben we de schoenen van onze voeten gedanst op een verrassingsfeest voor haar verjaardag. Dresscode: Black Tie & Little Black Dress. Zoveel is zeker: Claudine houdt van feesten in stijl!

Ze is een levensgenieter pure sang. Zo besloot ze om samen met haar man Patrick een gans jaar lang haar grenzen te verleggen. Letterlijk. Elke maand een reis of reisje over de grenzen, om dat bijzonder jaar te vieren.

Ook om haar eigen grenzen te verleggen, afstand te nemen van werk en gezin en patronen te doorbreken. Elke maand een andere bestemming, de Noordpool, Ierland, Griekenland…

Sevilla, Granada en Malaga hebben we samen gedaan. Heerlijk. En Laos en Cambodja staan er nog aan te komen.

Knap! Inderdaad, dat is ze ook. 50 worden en er geweldig uitzien, dat doet ze alsof het niets is. Ze heeft energie voor twee, lacht graag en veel, fietst alle mannen voorbij, ze is gul en ze zit vol deugnieterij… Een vrouw naar mijn hart.

Daarnaast is ze ook een succesvolle zakenvrouw én een fantastische moeder. Ik heb enorm veel bewondering voor haar moederschap. Samen met haar man Patrick heeft ze drie prachtige dochters: een stiefdochter, een eigen dochter en een geadopteerde dochter. Niet evident zou je denken, maar ik heb zelden een mooier gezin gezien. Het zijn stuk voor stuk super meiden met een enorm hechte band en veel liefde voor hun ouders. Respect!

Toen ik Claudine vanochtend belde om haar een gelukkige verjaardag te wensen vroeg ik haar hoe ze zich voelde.

Claudine: “Ik heb echt het gevoel dat ik in de helft zit, en dat voelt goed. Ik ben waanzinnig gelukkig en blij met mijn drie dochters, ik heb de beste stiefdochter, de beste dochter en de beste adoptie dochter ooit. Ik ben zo trots op hen. En ik ben waanzinnig gelukkig en blij met mijn man Patrick, die dit allemaal mee mogelijk gemaakt heeft. Dankbaarheid overvalt me vandaag. Dankbaar omdat ik gezond ben en omdat ik zoveel fijne vrienden heb. Vriendschap is zo belangrijk! Ik ben dus helemaal klaar voor de 2de helft! Mijn grootste droom voor die 2de helft? Veel genieten van mijn gezin en van mijn vrienden. Ik hoop van ganser harte dat al mijn bijzondere vriendschappen mogen blijven duren. En nog veel plezier maken met jou, Hélène, inspirerende vriendschappen houden mij jong! ;-) En ik kijk enorm uit naar mijn toekomstige kleinkinderen. Samen met hen op onze boot in Griekenland zeerovertje spelen, ik zie het al helemaal voor mij!”

Waanzinnig gelukkige verjaardag Claudine! Welcome to the Wifty World! :-) En op onze Wifty Party gaan we je verjaardag verder vieren. Alle dagen feest!

ps: DJ Patrick Gypen is de man van Claudine. Niet de eerste de beste, Patrick was resident in oa de befaamde OK Club, Dixies en Berchem Palace. En hij stond achter de draaitafels in Studio 54 in NYC toen Madonna daar nog werkte als glazenafwasser. :-) Je kan Patrick aan het werk zien en vooral horen op onze Wifty Party op vrijdag 8 november in café Storm onder ‘t Mas in Antwerpen. Voor details check: www.wifty.be/party

 

2 Comments
 • Marie Gypen

  Beantwoord

  Als “de beste stiefdochter” wil ik toch ook wel even zeggen dat ik dan weer ” de beste stiefmoeder” heb. Zonder al te veel stiefmoeder manieren dan. Maar met veel “steun” “mogelijkheden” “kansen” “tijd” “gegun” “liefde” “vriendschap” “levenslessen”… Laat dien tweede helft maar beginnen! Kan enkel beter worden met al die kennis en inzichten die je ons zo graag door geeft ( en wij als prille bijna dertigers nog ‘belange’ niet willen aannemen )
  En euhm, zeerovertje spelen? Is dat een hint…

  Liefs M*

 • Claudine

  Beantwoord

  Ohhh… wat lief toch allemaal zeg!
  Als dit begin van m’n tweede helft toonaangevend is voor de rest , dan kan ik me nog maar één zaak bedenken; hoe heb ik ooit durven vrezen dat dit gedeelte “over & out” of onaangenaam zou voelen ? Het is gewoon een grote bloemekéééé …. Dank je wel voor al deze mooie woorden,’ k word er beetje verlegen van maar we gaan niet melig doen hoor, ‘n kusje kan er wel af : x van het feestbeest in haar feestweek van haar feestjaar ter viering van mijn tweedehelftopstart, Clo

Leave a Comment