Mr._Clean_logoIk las net op de Jakobien’s FB een leuke blogpost over kale mannen, waarom kale vriendjes de beste zijn.

Net als Jako en net als de blogster hou ik van kale mannen. Al heel lang trouwens. Ik denk dat ik het eerste stoere kale vriendje had ooit. En met stoer kaal bedoel ik volledig kaal. Geen Monchichi kapsel of stekels of pluisjes. Kaal als een knikker!

Het was 1990 en H. had prachtige donkere krullen, maar zijn diepe inhammen baarden hem zorgen. Het werd eerst een bros, zoals Richard 23 van Front 242. Dat paste volledig bij zijn stoere stijl. Toen bleek dat H. een prachtige schedel had werd de bros volledig afgeschoren en de schedel opgeblonken. Prachtig!

H. werd onmiddellijk opgepikt door Walter Van Beirendonck om mee te lopen in diens modeshows in Parijs en Antwerpen. Zo knap zag H. eruit!

En kaal werd hot. Niet alleen kalende mannen scheerden hun schedel volledig glad, ook knappe binken kozen er vrijwillig voor om zonder haar door het leven te gaan.

Let wel, er is een groot verschil met een kalende man die het erg vindt dat hij zijn haar verliest en die alles doet om zijn dun bezaaide haardos te bewaren. Je ziet de frustratie tussen zijn stekels door.

Die mannen zou ik willen aanraden om er volledig voor te gaan. Een volledig kaal hoofd is sexy, knap, stoer én lekker in bed.

Ik ben nu getrouwd met een knappe kale man en ik mis géén enkel haar. Ik help hem vaak bij het scheren, bij voorkeur met scheerschuim en scheermesje. En nadien een heerlijke schedelmassage… Sexy!

Mijn collega blogster somt de voordelen op van kale mannen:

– Ze zien er stoer uit, zoals echte Mannen, met een kapitale M. De samenleving vindt kale mannen ook mannelijker. Net als een baard herinnert een kaal hoofd je eraan dat je niet met een kind in bed ligt.

– Ze blijven van jouw shampoo en haarproducten

– Ze zullen nooit met een mislukt kapsel rondlopen

– Check Jason Statham (foto), Bruce Willis, Mr. Proper, Vin Diesel, The Rock, Patrick Stewart, Michael Jordan, Samuel L.Jackson, Alain Grootaers…

– Hoeden, petten, coole mutsen zijn een favoriete accessoire voor kale mannen, dus je zit nooit om een cadeau verlegen

– Ze begrijpen als de beste onze ontharingsrituelen

– Een man die geen probleem heeft met zijn kaalheid is zelfzeker en zelfzekerheid is héél sexy!

To baldly go where no man has gone before! ;-)