Euromillions-2013Vandaag – ik voel het – ga ik de Euromillions winnen. Zeker weten! Spreken we af op mijn fantastische party? Ik ga minstens 3 dagen lang uitbundig feesten voor ik vertrek naar New York, Venetië, Rome, alles van Italië eigenlijk,  misschien een op en af naar Thailand, IJsland, Ierland, Schotland, Londen (ook veel in UK eigenlijk), Istanbul, … om dan terug te landen in België en nog harder te werken aan Wifty. Want één ding weet ik heel zeker: stoppen met werken no way. Maar dit keer commandeer ik mezelf. Haja.
Stel je voor dat je niks meer om handen hebt!? Kinderen om op te voeden heb ik niet meer. Mijn hond luistert. Mijn partner ook ;-). Min of meer. Wat moet je dan doen? Een privéjet kopen en daarmee  alle grote en modieuze steden bezoeken. Er is wel overal iets te beleven. Cultuur, shopping, eten. Je kan ook goede doelen sponsoren. Ja, dat zie ik wel zitten. Maar dan wil ik weer mijn zegje doen en managen. Tiens, ik vraag me af hoe lang het duurt voor je dat leventje moe bent. Ik verveel me niet rap zie je. Maar intenties om een overjaarse sociolite alla Paris Hilton te worden, heb ik niet.
En toch ga ik een kansje wagen op Euromillions.