“Wie zijn nu eigenlijk die Wifties?” krijgen we vaak te horen. Wel, in onze nieuwe We Are Wifty campagne n°2 zie je 15 vrouwen tussen 50 en 60 jaar oud die met veel plezier voor de camera van fotograaf Evert Thiry poseerden. Ze zijn fan van WIFTY én van het leven na 50 en ze stellen zich met veel plezier voor. We beginnen met CARRY (53) en STEFFIE (56):

CARRY (53) links op de foto: “Ik werk met veel plezier op de afdeling Styling als kleedster bij Medialaan (VTM), mijn hobby’s zijn fitness, yoga, wandelen én feesten!! Ik word instant gelukkig van de zon, als de zon schijnt kan mijn dag niet meer stuk. Verder geniet ik van de kleine dingen des levens: een mooie bloemenweide, een mooi liedje op de radio, een knuffel van m’n kinderen, een adembenemende zonsondergang, een goed glas wijn…

Het leukste aan 50+ zijn vind ik dat er niets meer moet en dat alles mag!

Je bent op een leeftijd gekomen dat je weet wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt. Ik spreek nu voor mezelf, maar aan voorgeschreven leefregels en do’s & don’ts doe ik niet mee. Een ware bevrijding! De komende jaren wil ik graag een bezigheid of job zoeken die ik na m’n pensioen kan blijven doen. Want 50 plussers zijn niet oud en bijlange niet afgeschreven! Mijn advies voor een gelukkig lang leven: een gezonde geest in een gezond lichaam, zorg goed voor je lichaam. Gezond eten, je zeker niet laten gaan, genieten van elke dag (carpe diem is mijn motto), je bent nooit te oud om stevig te feesten, leef je leven zoals JIJ wil, laat je niet leven, en niet vergeten: leeftijd is maar een getal!”

STEFFIE (56): “Ik heb mijn eigen boetiek ‘Steffie’s’, ik vind het zalig om collecties te kiezen en mooie etalages te maken. Mijn hobby is mijn werk, ik kan er mijn creativiteit in uitleven, ik droom ervan om ooit een eigen collectie uit te brengen. Naast mijn werk breng ik veel tijd door met mijn vriend en mijn 2 adoptiehondjes, I love them! Ik ga ook heel graag op bezoek bij mijn familie in Duitsland.

En je mag mij altijd wakker maken om met dolfijnen te gaan zwemmen in de open zee!

Iedere ochtend gezond opstaan en begroet worden door mijn ventje en door Boomer en Bowie (hondjes), tja dan kan mijn dag niet meer stuk. Het leukste aan 50+ zijn? Ik weet wat ik wil en vooral wat ik niet wil. Daarnaast ben ik fier op mijn zelfstandigheid en zelfzekerheid. Onze generatie 50 plus vrouwen zijn geen oma’s, kijk eens hoe goed ze er uit zien, 50 is bijlange niet oud. Mijn advies? Dat je nooit moet opgeven in het leven, ik ben gevallen en terug opgestaan, sterker dan ooit. Ik ben 16 jaar getrouwd geweest en ben al 17 jaar aan het vechten voor de verdeling. Het einde nadert na advocaat n°3… Dus: never give up, alles komt goed!”

* We Are Wifty campagne n°2 is een statement tegen alle vooroordelen, foute beeldvorming en misvattingen omtrent 50+ vrouwen. Check voor meer details en bekijk ook onze eerste We Are Wifty campagne: www.wifty.be/wearewifty2

Concept: Wifty – Foto: Evert Thiry – Make-up: Gina Van den Bergh – Artwork: Image Building