Zin in een zomers ontbijt? Check Wifty-foodie Catharina’s aardbeien smoothie met homemade quinola!

Yep, wat houden we van lekker eten! Met gezond verstand kiezen we graag voor vers & onbewerkt en voor zoveel mogelijk variatie. Wifty-foodie Catharina (52) heeft ook een passie voor food en dat deelt ze graag met andere Wifties!

Catharina: “Door de kaap van 50 te overschrijden, besteedde ik meer aandacht aan healthy food. Gezond én lekker eten, zonder honger te lijden of fanatiek bezig te zijn.
Ik eet gezond, 5x per dag, geen grote porties, maar ik heb nooit honger, en geniet van elke maaltijd. Gezond eten bestaat uit veel groenten en fruit, noten, granen, verse vis, … en zondigen mag, maar met mate. Doorheen de jaren leerde ik ook dat ontbijten een must is. Waar ik vroeger nooit ontbeet, verlang ik nu elke ochtend naar mijn lekker ontbijt. Ik sta er zelfs iets vroeger voor op. Een gezond ontbijt is de beste start van een nieuwe dag.”

Geniet van dit lekker zomers ontbijt, een aarbeien smoothie met homemade quinola:

Benodigdheden:

  • 10-tal verse grote aardbeien
  • 1 theelepel honing
  • ½ banaan
  • 2 eetlepels griekse yoghurt
  • Vanille essence

 

Werkwijze:
Doe aardbeien, banaan, yoghurt, een paar druppels vanille essence en de honing in de blender. Goed mixen. Doe het mengsel in een schaaltje en voeg een verse aardbei en homemade quinola (vorig recept) toe als topping.
Een heerlijk zomers ontbijt!

CHECK HIER HET RECEPT VAN CATHARINA’S HOMEMADE QUINOLA! 

 

Smakelijk! 

0 Comments

Leave a Comment