Toon me je handtas en ik zeg wie je bent: de inhoud van jouw handtas zegt veel over je persoonlijkheid. Waarom zou je enkel sleutels, portemonnee en telefoon meenemen als er nog plaats is voor souvenirs, snoepjes, make-up, parfum, een extra paar schoenen, sjaal, zonnebril, knuffels, boek, tandenborstel, tijdschrift, flesje water, fototoestel, oplaadkabels en een paraplu? 
Hahaha, herkenbaar? Wifty doet de Handbag Scan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Crist’l (55): “Deze Longchamp handtas kreeg ik cadeau van mijn beste vriendin Danielle. Ik hou van de kleuren en er is plaats genoeg voor al mijn spulletjes die OVERAL mee naartoe gaan.

Van links naar rechts: Een cadeautje dat ik net van een andere goede vriendin kreeg, een gsm etui met tramkaart en beschermengel, een doosje met oortjes voor vergaderingen, ik ben vakbondsvrouw met 3 effectieve mandaten.

Een rode agenda die ik in Parijs kocht, ik schrijf alles op, een online agenda is niet aan mij besteed. In het kleine zakje met Jezus portret vind je een travelangel uit Zuid-Afrika, als extra bescherming tijdens het reizen.

In de kleurige etui verzamel ik al mijn papieren, cadeaubonnen, rijbewijs, bankpapieren, spaarkaarten en brieven.

De portemonnee met Eifeltoren zit vol klein geld + een stenen hart. In de lichtroze etui bewaar ik mijn bankkaarten en dan zie je nog een Bambi manicure etui en een kanten zakje voor papieren zakboekjes.

Verder nog mijn leesbril in een mooi zakje en in dat kleine zwarte etui zit een paternoster van de Heilige Rita voor de hopeloze gevallen, hahaha.

Tot slot nog mijn autosleutel met 2 knuffels, een klein flesje parfum ‘My Name’ van Trussardi, mijn lipstick Rouge Eclat van Clarins én mijn lederen handschoenen van Natan.

Dat valt goed mee toch?

Wat? Of ik bijgelovig ben? Neeeeeee!” ;-)
helene@wifty.be