Je hebt het misschien al gezien op onze WIFTY Facebookpagina www.facebook.com/wiftyforwifties, we hebben een oproepje geplaatst met de vraag om ons foto’s van jezelf of samen met je Wifty vriendin(nen) door te sturen. Omdat we jullie graag willen leren kennen, om andere vrouwen te inspireren, om dat bijzondere We Are Wifty gevoel te illusteren.

Laat jezelf zien en stuur ons een foto door via wifty@wifty.be met een kort fotobijschrift, + namen, leeftijden en woonplaats. En laat ons ook weten wat je van Wifty vindt. Vandaag in onze mailbox, morgen op Wifty! 

Wie zijn dan die Wifties? Wel kijk, hier zijn Hilde en Ann. We Are Wifty en we zijn er fier op!

Hilde & Ann.

Dag Wifty,

hierbij een leuk aandenken van deze zomer: Cactusfestival 2017! Normaal zijn we met drie ‘Nansi’ hoort er ook nog bij, ware dat ze al onderweg was naar La Douce France. Hopelijk maken we volgende zomer weer een kiekje maar dan van ons drie. Ann is 53 en ikzelf reeds 55! Pwiieef wat gaat de tijd snel!

Toch amuseren we ons steeds op het Cactusfestival, we gaan uiteraard voor de muziek, maar ook gewoon om vrienden te ontmoeten, bij te babbelen of gewoon om bij elkaar te zijn en rond te hangen. Niets moet no stress, just relax. Nansi heeft een huisje bijna aan de zee, daar logeren we dan het hele weekend en ‘avonds na de concerten rijden we dan terug van Brugge naar Zuienkerke. En dat het ganse weekend.

Twee jaar geleden hebben we zelfs de hoofdact ‘John Hiat’ die op zaterdagavond stond gepland gewoonweg geskipt om met de hond van Ann (Mira, bruine labrador) naar de zonsondergang te gaan kijken op het strand van Bredene, bij een glaasje wijn in de Cabane… hahaha. De volgende dag op het Cactusfestival werd het wat lastiger toen vrienden vroegen wat we van de hoofdacht vonden? Ahum.. tja moet kunnen! ;-)

Friends 4 ever!

Hilde