Schermafdruk 2015-07-01 14.57.42
Spijsverteringsproblemen komen vaak voor en kunnen de vakantiedagen serieus verpesten. Leve de hulpmiddeltjes! En vermits motilium verdwenen is uit alle apotheken en onze apotheekzakjes en -kastjes, signaleren we maar al te graag op deze webstek onze bevindingen.

Spijsverteringsproblemen overvallen je. Gaande van constipatie, gerommel in de Balkan (lees: rommelende darmen), een opgeblazen gevoel, winderigheid, onregelmatige stoelgang tot buikkrampen.

Wifty’s partner A.Vogel is bij de pinken en stelt uit zijn assortiment Molkosan Fruit voor. Bij dagelijks gebruik van Molkosan Fruit zal je gauw merken dat het je spijsvertering bevordert. Het is tevens erg verfrissend om drinken. Niks klam mondje of misselijkmakend goedje.

Molkosan Fruit van A.Vogel is een melkweidrank die bereid is uit gezuiverde en geconcentreerde melkwei van verse Zwitserse alpenmelk, sap van granaatappel, aroniabes en verrijkt met stevia. Deze caloriearme drank is lactosevrij en bevat geen suiker.

Het is een bron van calcium die je spijsvertering ondersteunt.
De combinatie van granaatappel, aroniabes en stevia zorgt voor een frisse drank met een milde, zoetzure fruitsmaak.

Hoe in te nemen?
Drink dan dagelijks 1 glas water met daarin 2 eetlepels Molkosan Fruit. Volg verder de instructies.
Doe het bijvoorbeeld in een handige dopper-fles. Perfect voor onderweg!

Schermafdruk 2015-07-02 22.42.06

 

Wifty Wedstrijd!
Er staan 5 pakketjes klaar voor 5 Wifties die op alles voorbereid willen zijn: 5 een pakket met daarin Molkosan Fruit + een  dopper drinkfles!

Mail naar ann@wifty.be en vertel naar welke bestemming je dit jaar op reis gaat en wie je meeneemt! 

 

 

 

 

 

‘Graag meer weten? Op de website van A.Vogel vind je uitgebreide info over Molkosan Fruit en kan je ook het gratis Molkosan smoothieboekje downloaden.’

 

 

Ik wens je ontzettend mooie vakantiedagen én vooral géén gerommel in de Balkan dit jaar!

X,
Ann