Schermafdruk 2015-10-19 12.07.32

Ongeveer 2/3 de van alle vrouwen heeft last van overgangsklachten tijdens de menopauze. Opvliegers en (nachtelijk) transpireren zijn de twee meest voorkomende. Je kan echter ook last hebben van meer algemene klachten zoals stemmingswisselingen, verstoorde nachtrust, droge huid, nagels en haar, … .

Schermafdruk 2015-10-19 11.36.18De meeste vrouwen durven hun overgangsklachten niet te behandelen uit angst het overgangsproces te verstoren. Famosan Overgang Totaal is een nieuw, 100% natuurlijk middel bij algemene overgangsklachten. De combinatie van plantenextracten en mineralen geeft een brede ondersteuning, zonder het natuurlijke overgangsproces te verstoren. 


MENOVITAAL
IS HET ALLEREERSTE ONLINE PLATFORM VOOR VLAAMSE VROUWEN IN DE OVERGANG


68% van de vrouwen
in de overgang gaat online op zoek naar informatie. Ze zijn voornamelijk op zoek naar (natuurlijke) tips om hun overgangsklachten te verzachten. Om vrouwen te helpen in hun zoektocht naar informatie, lanceerde A.Vogel op de Internationale Dag van de Menopauze (18 oktober ll) een gloednieuw online platform voor vrouwen in de overgang: www.menovitaal.be. Hier kunnen vrouwen terecht met al hun vragen omtrent de overgang en krijgen ze tips om hun klachten te verzachten. Daarnaast worden er ook interessante lifestyle-artikels aangeboden, door en voor vrouwen in deze levensfase.

Speciaal voor MenoVitaal gaat A.Vogel de samenwerking aan met niemand minder dan onze menopauze consulente Leen Steyaert, bekend van het boek ‘Stralend door de menopauze’. Als overgangs-experte geeft zij persoonlijk advies aan onze lezeressen en schrijft ze maandelijks een gastblog.

Daarnaast schrijft Marina Cluysen, herboriste en gezondheidsconsulente bij A.Vogel en zelf ervaringsdeskundige op vlak van de overgang, wekelijks lifestyle-artikels.

Vanuit hun rol als gezondheidsexpertes en ervaringsdeskundigen bieden zij interessante én correcte informatie aan. En dat gaat veel breder dan enkel en alleen de overgang. Doel? Samen gezond én vitaal blijven na je 45ste!

Last van typische kwaaltjes en wil je Famosan Overgang Totaal proberen? Er staan 5 pakketjes klaar, een product dat ‘onze’ Leen Steyaert mee promoot.

Mail naar win@wifty.be met vermelding van ‘Famosan’ en vertel in een paar lijntjes welke klacht(-en) of kwaaltje(-s) jij hebt? 

 (wedstrijd loopt t/m 30/10/2015)

 

ann@wifty.be