Er ligt een herwerkte versie in de winkel van Stralend door de menopauze, het eerste boek van Wifty’s menopauzeconsulente Leen Steyaert. Er zijn al meer dan 10.000 exemplaren verkocht van deze menopauzebijbel, dus besloot de uitgever om deze bestseller opnieuw uit te geven, herwerkt en met een nieuwe cover. Daarmee is ‘Stralend door de menopauze’ al aan zijn 10de druk toe. Gefeliciteerd Leen!

Leen: “Ik ben echt heel blij. ​Niet alleen omdat ik enkele paragrafen heb kunnen aanvullen en het boek een nieuwe cover kreeg. Ik ben vooral heel tevreden omdat ‘Stralend door de menopauze’ zoveel wifties in België en Nederland geïnspireerd heeft.  

Want hoe je het ook draait of keert, er hangt nog steeds een taboe rond de menopauze, een sfeer van negativiteit rond deze fase in het leven van een vrouw. Alsof de menopauze het begin van het einde is. 
 
Ik ontvang zoveel mails van vrouwen die het moeilijk hebben tijdens hun menopauze, die niet weten wat ze moeten verwachten en die zo dankbaar zijn omdat het boek een prachtige ondersteuning biedt.
 

De menopauze is een hot item. De grootste groep vrouwen zit momenteel in de menopauze, meestal zijn het wifties. Eens de 50 voorbij zijn vrouwen zich heel bewust van het feit dat ze nog lange tijd moeten/mogen werken en dat hun gezondheid daarom ook hun kostbaarste bezit is.

De grote opkomst op mijn lezingen zijn daar een bewijs van, ik leer zoveel boeiende vrouwen kennen. En tegenwoordig komen er meer en meer mannen mee naar mijn lezingen. Dat is een mooie evolutie. Door hun nieuw verworven kennis kunnen ze ook beter hun partner ondersteunen.

De menopauze als start van een nieuw leven, wordt ook internationaal erkend. Op 18 oktober is het Internationale Menopauzedag. ‘Stralend door de menopauze’ zal actief deelnemen aan een workshop in  Nederland – intoflow.nl – en krijgt de nodige persondersteuning in Vlaanderen. Ook op de boekenbeurs krijgt het boek veel aandacht. Kom zeker langs, ik wil jullie graag leren kennen. En jullie zijn ook welkom op de Ladies Night op 3 november! 

Liefs,

Leen 

Cover-stralend-door-de-menopauze-Leen-Steyaert_voorplatStralend door de menopauze – Leen Steyaert – Uitgeverij Manteau

In het boek vind je: * Efficiënte manieren om opvliegers, nachtelijk zweten, stemmings-schommelingen, osteoporose, stress en andere menopauzeklachten tot een minimum te beperken.* Voedingsadvies gebaseerd op de allernieuwste wetenschappelijke bevindingen. * Aanbevelingen voor een natuurlijke, jonge uitstraling. * Doeltreffende energieoefeningen om je zelfvertrouwen te vergroten, positieve emoties te ontwikkelen en je innerlijke rust te bewaren. 

WIL JE OOK EEN EXEMPLAAR VAN DEZE BESTSELLER WINNEN? Stuur een mailtje naar win@wifty.be met je naam en je adres en vertel ons aan de hoeveelste druk ‘Stralend door de menopauze’ toe is.

Voor de praktijk van Leen Steyaert check: www.siris.be