Schermafdruk 2015-08-17 22.32.32

Onze maag draaide 100 keer om en om bij het zien van die voldane tronies van de tandarts-wiens-naam-we-niet-uitspreken. En van alle andere vrouwen en mannen die jacht maken op zeldzaam wild. Voor een niet te verklaren en misselijkmakende kick.

Een geweer koelbloedig richten tussen de twee ogen van een leeuw en dat puur omwille van de kick omleggen, ach, ik zal het nooit begrijpen en ik ben blj dat ik het nooit wil begrijpen. Bah.

Ik hoop oprecht dat ze de ‘dader’ die het beest ook te veel uren heeft laten afzien, zijn straf niet ontloopt.

We werden heel happy bij het zien van een leuk aternatief in onze favoriete conceptstore: The List. (Zeedijk 514, Knokke)

Zoveel leuke spulletjes. Van boeken, magazines, gin, chocolade (die crème brulée moet je eens proberen), theelichtjes, t-shirts, kussens, stoelen, horloges, sjaals, plaids, enzovoort.

Plotsklaps zien we coole Fun Dining-borden van Just Mustard.  Haha, die wil je toch hébben. En we houden ze meteen voor ons gezicht.

Zo, wij doen aan Wild Dining in plaats van aan Wild Hunting!

Ik kies de cute panda. Hélène kiest voor de leeuw mét pilotenbril. Wie dit bedacht heeft, krijgt onze Wifty award.

Schitterend materiaal voor party animals. Haal ze in huis en je hebt de perfecte ijsbrekers.  Zet ze op tafel met tapas en bij elk hapje komen de grappige kopjes tevoorschijn. Humor!

Smakelijk en have fun!

 

Bordjes zijn van Just Mustard.
Meer info op just mustard.com

 

Schermafdruk 2015-08-17 22.33.01

 

ann@wifty.be