Oooh Zaterdag, wat ben je welgekomen!

“Thank God It’s Friday!” heb ik gisteren al gezongen, en vandaag geef ik me volledig over aan die heerlijke fantastische ZATERDAG!

Voor mij is zaterdag gelijk aan Do What You Love-dag. Alles kan, alles mag.

Ik heb een heavy werkweek achter de rug. De in de media zo gevreesde deadlineyep, het was weer zover. Dan voel je de adrenaline stromen en raar maar waar, dat werkt. De meeste mensen behalen de beste resultaten als ze de hete adem van de deadline in hun nek voelen. En bij mij is dat niet anders. Stresssssssss, want hoe dichter bij de deadline hoe sneller de klok gaat. En het eigenaardige is dat het altijd in orde komt. Vaak net op de valreep, maar het lukt altijd. En dan is er de opluchting, de euforie en de trots. En het teamgevoel: “We did it again!“. En daarna de klop van de hamer… :-)

Wat ga ik doen op mijn Do What You Love-dag ?

Buiten spelen!! Ik heb nood aan frisse lucht, wind in mijn haar en zand aan mijn voeten. Ik rijd samen met hubby Hans naar zee!  Naar onze geliefde Surfers Paradise in Knokke. Vandaar  wandelen we tot Cadzand en terug. Zelfs als het regent.  Nadien catch up met vrienden, een wafel met slagroom en vanavond dineren met mijn mama en co in De Haan.

Do what you love!

* Hoe ziet jullie zaterdag eruit? Lekker lang uitslapen? Sporten? Lezen? Shoppen? Vertel het ons!