CONTACT & PARTNERSHIP

CONTACTEREN

Bijzondere verhalen of andere dingen delen op Wifty? Alle opmerkingen, suggesties en complimenten welkom.

Eén adres: wifty@wifty.be 

INSCHRIJVEN

Op de hoogte blijven van Wifty’s online & offline activiteiten zoals Wifty Talks, Wifty ABFab Events, Wifty Parties, Wifty Tests en leuke Wifty deals. Neen, nieuwsbrieven zijn niet aan ons besteed en stalken doen we ook niet graag. Gewoon op onverwachte momenten een verrassing in je mailbox. Stuur een mailtje naar wifty@wifty en als je zin hebt, vertel ons dan wat over jezelf en wat je van Wifty vindt. We zijn ook nieuwsgierig naar je geboortedatum en als je nog je thuisadres meegeeft dan is de inschrijving helemaal compleet. We delen deze gegevens met niemand, we willen gewoon heel graag weten wie onze lezers zijn.

ADVERTEREN OP WIFTY WIJZE

■ Sinds 2013 creëren we authentieke content op maat. Door onze jarenlange media ervaring zijn we experts op vlak van bloggen, storytelling, online & print content, social media en native advertising voor 50 plussers. Pioniers en midlife experts, we weten als de beste hoe we deze interessante doelgroep moeten aanspreken en bereiken. Ook offline zijn we sterk in het organiseren van events voor 50plussers.

■ In juni 2018 verscheen ons eerste boek ‘Midlife KICK, de kracht van het nieuwe ouder worden’.

■ In september 2021 verscheen ons tweede boek (Not So) Happy Single, de ultieme survivalgids voor iedereen die zich minder alleen en meer verbonden wil voelen.

Beide boeken zijn uitgegeven door Manteau / Standaard Uitgeverij.

■ De kinderen het huis uit, meer me-time, meer geld te spenderen om te genieten en heel nieuwsgierig naar wat de toekomst brengt. Uw merk en product bereikt in één klik of één avond de juiste doelgroep. We brengen content op een creatieve manier en organiseren originele Wifty happenings rond nieuwe producten.

  • Vrouwen van 45 tot 65 plus (mannen zijn 100% fan van Wifty)
  • Sinds april 2013
  • 230.000 unieke bezoekers per maand in Vlaanderen en Nederland
  • 16.000 true Facebook fans: www.facebook.com/wiftyforwifties  
  • 4350  nieuwsgierigen op Instagram: we_are_wifty 

WIFTY, THE GREAT CONNECTOR

Samenwerken, creatief adverteren, sponsoren, content op maat, een 50+ event?

Aarzel niet om ons te contacteren via wifty@wifty.be 

Check ook CLUB W voor meer info.

WIFTY MEDIA KIT

MISSION STATEMENT

Wifty is een AbFab 50+ online & offline community, met de focus op vrouwen. Er is niemand in België die beter die doelgroep bespeelt. Door de foute beeldvorming in de media omtrent 50+ vrouwen en een tekort aan relevante content werd in april 2013 Wifty.be opgestart, een blog voor en door 50+ vrouwen. Wifties nemen ouder worden au serieux, maar niet zichzelf. Je kan hen gerust prettig gestoord noemen, maar altijd met beide pumps op de grond. Wifty biedt content, maar ook verschillende diensten en producten die inspelen op de behoeftes van 50plussers. We onderscheiden ons door onze positieve visie met een dikke vette knipoog.

Ondertussen is Wifty uitgegroeid tot de grootste online en offline 50+ community in Vlaanderen en Nederland. Wifty is een merk en een eigennaam die garant staat voor een professionele aanpak met een hoek af. De vrouwen achter Wifty hebben een straf mediaverleden, hun skills op een hoop zorgen voor vuurwerk.

DOELSTELLINGEN

WIFTY bereikt online en offline momenteel de grootste groep vrouwen omtrent 50 in België en Nederland. Allemaal vrouwen die goed weten wat ze willen, die tijd hebben (de kinderen zijn de deur uit) en die geld te spenderen hebben. Wifties zijn levensgenieters.

WIFTY wil zich ontwikkelen tot hét merk voor en door 50+ vrouwen door bekendheid te creëren bij een nog groter publiek via de pers, online-marketing en acties ism verschillende producenten en door offline events.

WIFTY heeft een grote naamsbekendheid in heel Vlaanderen en Nederland. Ook Mifty (50+ mannen) krijgt de nodige aandacht en zal in de toekomst verder uitgewerkt worden.

WIFTY organiseert Wifty Talks, Wifty AbFab events, Wifty Party’s, Wifty Menopauzefeestjes, Wifty Netwerk & Dating events

De pers is dol op Wifty en Midlife KICK. Reportages (foto’s + tekst) verschenen @ Weekend Knack, Humo, Plus Magazine, De Standaard Magazine, Marie-Claire, Primo, De Gazet Van Antwerpen, Het Laatste Nieuws, Psychologies, Het Belang Van Limburg, Goed Gevoel, Het Nieuwsblad Magazine, Nina Magazine, Feeling, VTM, ATV, Radio 1 en Radio 2.

VRAAG MEER INFO OVER EEN WIFTY SAMENWERKING OF PARTNERSHIP VIA WIFTY@WIFTY.BE

There’s no business like Wifty business!