10 jaar Wifty! Ja, dat kan tellen. Maar het is peanuts vergeleken met het media parcours dat we al achter de rug hebben. We leerden elkaar half jaren ’80 kennen op de Flair redactie, (nvdr. Hélène was aan de slag als art-director, Ann als beauty redacteur). Flair was baanbrekend toen, de redactie was een smeltkroes van talent en de sfeer was buitengewoon. Er werd heel hard gewerkt en nog veel harder gefeest, het waren de gouden jaren. Onze carrières gingen verschillende richtingen uit; reclamebureaus, televisie, radio, nieuwe tijdschriften, de opstart van online media… We bleven elkaar tegenkomen en eind 2012 spraken we voor de eerste keer af om te brainstormen over een mogelijk gezamenlijk project. We ergerden ons allebei aan alle vooroordelen en foute beeldvorming omtrent 50+ vrouwen, en we voelden dat wij daar verandering in moesten brengen. Een roeping, quoi. 
We bundelden onze creatieve content- en media skills, onze humor en deugnieterij, en lanceerden in april 2013 Wifty.be. Pioniers waren we, en het werd een boeiende en leuke zoektocht. Gestart als blog, ondertussen zijn we de grootste online & offline 50+ community in België met veel fans in Nederland en hebben we één van de meest interactieve Facebookpagina’s met heel veel direct conversations, dankzij jullie! 
En Wifty staat voor zoveel meer, het is een merk en eigennaam, we publiceerden twee boeken, we organiseren populaire Wifty Party’s, en we geven iedereen (m/v/x) een forum, want iedereen heeft een verhaal dat herkenbaar is en inspireert. En hey, we organiseerden het allereerste menopauzefeestje ooit, in een hippe cocktailbar met sexy bartenders en Hot Flash cocktails! 🍹 Dat we door iedereen au sérieux genomen worden als midlife experts, daar zijn we heel blij mee, de pers houdt van ons en sinds dit jaar hebben we een fijne samenwerking met Goed Gevoel magazine.
En het aller allerbelangrijkste, Wifty brengt mensen samen, Wifty leeft, Wifty heeft lief. We hebben al zoveel bijzondere mensen leren kennen op onze events en er zijn daar al zoveel mooie vriendschappen ontstaan! We are Wifty! 🥰
ⓦ ‘Je bent nooit te oud, het is nooit te laat, en doe vooral je goesting’, is ons motto.
ⓦ 10 jaar Wifty dus. Dat vieren we volgende week vrijdag 24/3 @ Het Leienpaleis in Antwerpen. Welkom vanaf 20 uur!
📸 Foto 1 – 2023 – Na 36 jaar, waarvan 10 jaar Wifty, zijn we elkaar nog altijd niet beu. Integendeel, samen ouder worden schept een emotionele band. Het kan al eens knetteren, maar nooit lang, want humor is ons lang leven, we relativeren instant en zijn vooral heel dankbaar voor dit fantastische avontuur. En we zijn nog lang niet uitgepraat, we hebben nog heel veel wilde Wifty plannen! 
📸 Foto 2 – Eind 2012 – Tijdens onze allereerste brainstorm bij Salon de Thé Claude in Antwerpen. Toen was er van Wifty nog geen sprake, het kon alle kanten uit. Een tijdschrift? Een boek? Een televisieformat? … Het werd een 50+ blog, en uiteindelijk een 50+ online & offline community met veel line extensions! 
📸 Foto 3 – 1990 – Gespot op een Flair feestje. Twee deugnieten die altijd elkaars gezelschap opzochten. 
🔥 CONCLUSIE 1: Still going strong na 36 jaar! 
🔥 CONCLUSIE 2: We hadden het niet kunnen doen zonder jullie! BEDANKT!! #wearewifty