We promoten het graag hier op Wifty, een carrièreswitch op je 50ste, een nieuw lief, een nieuwe studie, een andere plek om te wonen, of gewoon een nieuw kapsel…

Wifty Pascale (51) koos voor een andere job, iets wat ze altijd al had willen doen.

Pascale: “Ik heb altijd in de verzekeringssector gewerkt. 2,5 jaar geleden verhuisde ik van de Kempen naar Knokke, daar zette ik mijn verzekeringswerk verder, maar het voelde niet meer goed. In november, tijdens een vakantie in Bali met mijn vriend, verloor ik mijn hart aan de sfeer, de mentaliteit, de mooie spullen. Ik wilde al lang iets van mezelf, voor mezelf, door mezelf. Daar voelde ik de klik. Terug thuis startte ik onderhandelingen op met verschillende leveranciers uit Bali en Java. Bestellingen volgden, ik vond een geschikt pand en besloot er volle bak voor te gaan. In juni was het grand opening van ‘MyHappyLivingThings’.

Ik selecteer allemaal handgemaakte spullen – interieur, art, decoratie, keuken, tassen, juwelen – uit natuurlijke materialen. Ik verdeel ook een selectie plastic-free ECO spullen, die we op ook als relatiegeschenken willen introduceren #NoWasteForMe.

Terug naar de natuur, beetje boho, beetje Ibiza style. Ver weg van het kunstmatige, terug naar warm en authentiek. Het leven begint op 50? Wel, op de een of andere manier wel, de ratrace is voorbij, je weet beter wat je wilt, en nog beter wat je niet wilt. Aan jongere vrouwen wil ik kwijt dat ze niet moeten wachten tot hun 50 om hun dromen waar te maken. Doe wat je het allerliefste doet, en doe het met passie!

Aan alle Wifties een warme oproep om eens binnen te springen in mijn shop in de Zandstraat 18, dat is aan het Driehoeksplein in Knokke, voor een babbel en een koffietje!”


* Myhappylivingthings – Zandstraat 18 – 8300 Knokke.

? Heb jij ook een nieuwe uitdaging gevonden na je 50? Vertel het ons, stuur een mailtje naar wifty@wifty.be, wij nemen dan contact met je op.