Voor Amina is het simpel: liefde is een werkwoord en daar reserveer maar best je meest positieve energie voor. Dating en afspraakjes vragen veel van een mens. Maar ze is een door en door positivo. Ooit vallen alle puzzelstukjes in elkaar én…. dan zal er pasta zijn. Basta!

Levensgenieter Amina: “Ik hecht er veel belang aan om mezelf zo gelukkig mogelijk te maken. Mijn werk binnen de psychosociale sector binnen ondernemingen, reizen, schrijven, lezen, opleidingen in zelfontplooiing, gezond eten, wandelen, vrijwilligerswerk, … vervullen mijn leven. Ik zie het als een missie om te blijven evolueren en meer schoonheid in de wereld te brengen.”

Wat betekent Liefde voor je?

Liefde is een werkwoord.
Hoe meer liefde we voor onszelf voelen, hoe meer liefde we voor anderen, dieren en de natuur voelen.

Hoe moeilijk is liefde voor je?

Op een schaal van 0 tot 10 zit ik momenteel gemiddeld op een 7.
Ik ga uiteraard voor de 9.

Wat is je passie?

Zelfontplooiing, zoveel mogelijk openstaan om bij te leren.

Iedereen streeft naar dé liefde? Bestaat die volgens jou?

Dat hangt ervan af wat je onder dé liefde verstaat. Als je dé liefde ziet als iemand die al jouw problemen voor jou komt oplossen, dan wens ik je veel succes.

Wat is jouw geheim om het te doen slagen?

Ik maak mezelf zo gelukkig mogelijk. 😉

Liefde gaat door de maag. Met welk zoets of gerechtje pakken ze je zo in?

Pasta e basta! 🙂🙂

En stel dat je een toverstokje zou hebben: wat voor een man (of vrouw) zou je willen ‘tekenen of designen‘? 

Een gelijkwaardige partner op fysisch, emotioneel en mentaal vlak.