Ondertussen in onze Wifty mailbox, een bericht van ANN:
“Wat een mooie verhalen van inspirerende, prachtige vrouwen hier op Wifty en op jullie FB pagina. Ik wil ook graag mijn verhaal met jullie delen. In februari werd ik 50, amai wat een mijlpaal, wat een getal! Ik kon het zelf niet geloven, wat is dit vlug gegaan. En toen ik stilstond bij mijn leven, werd ik heel onrustig. Ik had geen vaste job en ik droomde van een creatief bijberoep als lederbewerker. Op relatievlak had ik al veel watertjes doorzwommen, met zowel bad guys als betrouwbare mannen. Dus legde ik enorm veel druk op mezelf en vond dat ik het nu op mijn 50ste wel mocht beginnen weten welke kant mijn leven opging…
Als kind had ik een onveilige hechting met mijn ouders, ik rebelleerde enorm als tiener, ging het als twintiger eens allemaal veel beter doen dan hen… Ik trouwde en kreeg twee prachtige zonen. Begin dertig voelde ik me heel onbegrepen, de onrust werd groter, er volgde een scheiding en ik ging alleen wonen. Mijn jaren als dertiger en veertiger waren turbulent, ik bleef enorm rusteloos. Op een bepaald moment werkte ik full-time, deed ik ’s avonds demonstraties met juwelen, in het weekend werkte ik in de horeca en ik zong in een coverband. Ik kreeg angst- en paniekaanvallen en was op een bepaald moment totaal uitgeput. In 2015 kreeg ik borstkanker. Gelukkig was ik er vroeg bij en vielen de behandelingen redelijk goed mee…
En dan plots ben je 50!
Ik stopte met druk leggen op mezelf en met de grote levensvragen. Ik koos voor de relatie met mezelf. En nu een aantal maanden later werk ik als administratief bediende met een vast contract en heb ik mijn zelfstandig bijberoep opgestart. Ik voel me rustiger dan ooit. Soms loert het angstig kind nog wel eens om de hoek als mijn controles voor borstkanker eraan komen, maar ik heb geleerd om via meditaties de angst onder controle te houden en los te laten. Ja, het leven is mooi op je 50ste! Ik kijk er naar uit wat het me nog meer te bieden heeft en ik hoop binnenkort eens aanwezig te kunnen zijn op een van de Wifty events. Liefs!” 
❌ Wil jij je verhaal ook delen op Wifty? Stuur een e-mail naar: wifty@wifty.be
FOTO: Eigendom van Ann, gepubliceerd met haar toestemming.