Vandaag zijn we te gast bij regionale televisiezender AVS in Gent voor een gezellige babbel met presentatrice Sarah De Backer over ons boek ‘(Not So) Happy Single’, dit naar aanleiding van Valentijn. Single zijn op Valentijn is niet het einde van de wereld. En toch voelen sommige mensen een vleugje verdriet, ergernis of jaloezie als ze al die liefdesbetuigingen van anderen zien passeren. Maar hey, er zijn tal van redenen waarom het net leuk is om single te zijn op Valentijn. Daar kan je alles over lezen in ons boek, hier alvast een paar tips:
❤️ Organiseer een Galentine’s Party (gal is slang voor girl). Nodig je single vriendinnen uit, breng cadeautjes mee voor elkaar en proost op de meest memorabele en hilarische dates van het afgelopen jaar.
❤️ Schrijf een liefdesbrief aan jezelf, en som op waarom je zo bijzonder bent, jezelf graag zien is het begin van alles!
❤️ Bak lekkere koekjes en schenk ze met veel liefde aan een plaatselijk goed doel of aan vrienden en buren.
❤️ Schrijf bedankbriefjes. Als er geen romantiek in je leven is, dan zorg je voor mooie momenten in andermans leven. Stuur bedankkaartjes naar de mensen die je op andere manieren hun liefde hebben getoond. Zoals collega’s, vrienden die je op elk uur kan bellen, de buurvrouw die soep maakt als je ziek bent…
❤️ Bel iemand die jou aanbidt, of het nu je moeder is of je beste jeugdvriend of je nichtje, een fijn gesprek met iemand die echt van je houdt doet deugd. Iedereen heeft er baat bij om breder over de liefde te denken. Een romantische partner is slechts één soort liefde, en er is meer dan één type liefde nodig om te groeien en gelukkig te zijn. Verschillende liefdevolle, betekenisvolle relaties zijn goed zijn voor onze mentale en fysieke gezondheid. Het maakt deel uit van ons DNA.
Dus ja, single of niet, WE LOVE YOU! 😘
📕 Meer leuke tips en getuigenissen over liefde en vriendschap vind je in ons boek: www.notsohappysingle.be