“My big dream is verhuizen naar Andalusia.” Wie droomt niet van een subliem plekje onder de zon? Een droom die velen koesteren.

Voor zover we Marleen kennen, gaat haar Big Dream zeker lukken. (* En zorg ajb dat er een extra logeerkamer is. We dromen nu al van de ondergaande zon met een glaasje wijn in de hand en dan honderduit filosoferen over vanalles en nog wat.)

Een zware rugoperatie kreeg Marleen (54) – die een boeiende cv kan voorleggen bij de meest succesvolle vrouwenbladen – niet klein. Niet fysiek, niet mentaal. Het is een heerlijke vrouw met haar hart op de tong. Een Wifty zoals we er nooit genoeg van kunnen hebben: nooit verlegen om een grap, slim, rap, met een overdosis sexappeal en een wow-lijf.

1. Wat vond je van 50 worden?

Daar had ik totaal geen probleem mee. Alleen het getal klonk me wat vreemd in de oren, ik voel me mentaal niet echt 50.

2. Wat vind je minder leuk aan 50+?

De rare kwaaltjes en hoe ik toch ietwat minder ‘avontuurlijk’ ben dan vroeger (lees: ik denk meer na vooraleer ik iets doe).

3. Wat is jouw levensmotto?

Nu leven, niet later.

4. Welke droom heb je nog ?

Verhuizen naar Andalusia is my big dream.

5. Wat is jouw raad voor de ‘nieuwe’ 50-ers? 

Geniet nu van het leven, waarom zou je wachten!

6. Wat zou jij je jongere zelf (20-er / 30-er) hebben aangeraden?

Om me niet zo druk te maken in dingen.

7. Heb je dagelijkse rituelen? 

Eigenlijk een beetje omdat het écht moet: buik- en rugspieroefeningen om spieren te versterken (rugoperatie). Voor de rest geen rituelen…