We krijgen heel wat reacties op Wifty. Vrouwen én mannen laten ons weten hoe blij ze zijn met ons initiatief. En niet enkel vijftigers, ook vrouwen die veel jonger zijn, zelfs jonge meiden laten ons weten wat ze van Wifty vinden.

Zondag kreeg ik dit lieve briefje van Nathalie (45) via Facebook:

Dag Hélène, het is misschien een beetje vreemd om je ‘out of the blue’ zo op een zondag dit berichtje te sturen, maar ik wil je toch eens bedanken omdat je me een paar maanden geleden via Facebook hebt uitgenodigd om de Wifty te volgen. Je kunt niet geloven hoeveel ik al aan de berichtjes heb gehad die jullie posten.

Sinds ik 45 ben, stel ik me overal vragen bij en vaak betrap ik me erop dat er dan een statusje van jullie in mijn hoofd komt vliegen, dat me dan geruststelt. Daarnet nog, toen ik me helemaal had aangekleed en mezelf eens in de spiegel bekeek. Kúnnen die sneakers in rood en goud glitterleer eigenlijk nog op mijn leeftijd? En wat te denken van een T-shirt met Calimero erop? Ben ik belachelijk of mag ik gewoon mijn zin doen? En dan denk ik: de wifty’s zouden zeggen: go ahead, be yourself. En nu stap ik dus vrolijk de deur uit, dankzij jullie!

Dus nog eens: bedankt voor die zalige mix van ernstige, maar ook grappige, relativerende en vooral midlife-werende info! Jullie verdienen een prijs! x Nathalie

Antwoord van Wifty: “Dag Nathalie, bedankt voor je lieve bericht! Goh, dat is nu echt onze bedoeling en ik ben heel blij dat Ann en ik in onze missie slagen. Vrouwen die ouder worden vallen soms in een vergeetputje. Niet meer interessant voor de natuur, vaak niet meer interessant voor mannen en niet meer interessant voor werkgevers… Slik. Dat is heel wat. En het is onze doelstelling om vrouwen te begeleiden en hen een goed gevoel te geven. Dat we nog wel heel veel waard zijn, en dat alles nog kan, als je het zelf wil. Wifties doen gewoon hun zin, wars van regels en wetten. Zo leuk je Calimaro T-shirt! Ik ben trouwens dol op mijn Bambi T-shirt! ;-) We hopen je te zien op onze Wifty Party op vrijdag 8 november! En breng Calimero mee! Liefs, Hélène & Ann

Willen jullie ook iets kwijt? Of hebben jullie vragen? Schrijf ons: wifty@wifty.be