Brigitte: “Ik ben 25 getrouwd en af en toe passeert er een heerlijke flirt. Ik zoek er niet bewust naar maar als het komt, geniet ik er met volle teugen van. En mijn man profiteert ervan. Ik hoef hier geen tekeningetjes bij te maken.

Laatste keer – voor corona voor alle duidelijkheid – was op een workshop ‘Zelf bakken’. Samen met nog enkele vriendinnen hadden we ons ingeschreven. Haha, ik heb daar ook andere dingen geleerd dan pateekes maken. Het klikte meteen met een van de jongere mannen die ook de cursus volgden. Mannenhanden die deeg kneden, hm dan schiet mijn erotische fantasie Ghost-wise op volle toeren. Ik geniet altijd zo van dat proces van ‘toevallig’ elkaar in de ogen zien, een knipoogje hier en een lachje daar. Zo doorzichtig en zo heerlijk.

Ook heel toevallig zocht hij een pannenlikker of bloemsuiker aan mijn werkbank terwijl de spullen zo zichtbaar staan te blinken op zijn toog. Je weet wel, van die kleine speelse deugnieterijen die maakten dat je je super aantrekkelijk en sexy voelt.

Toen we een tiramisu moesten maken, zorgde hij dat hij naast me stond. Vanaf dat moment bleven we een duo. Hij fluisterde: “Jij bent een hele mooie vrouw.” Ola vriend, dacht ik, jij maakt hier iets wakker. Binnenin en deep down knetterde het en ’s avonds kreeg mijn man de volle laag, de kers op de taart. Het voorspel zit in het geflirt en ’s avonds is het feest bij en met mijn man. Ik ben dan zo opgehitst en opgewonden dat het allemaal uit mijn lichaam moet barsten. Ik beeld me in dat het mijn stille aanbidder is die me erotisch streelt tot ik een orgasme krijg. Ergens verdenk ik mijn man ervan dat hij het wéét.

Na de les bleven we almaar langer napraten. Hoeveel denkbeeldige pluisjes we van elkaars jasjes hebben getrokken, ik ben de tel kwijt. Ik vind flirten fantastisch.

Dan kwam het moment dat hij een kusje stal van mij. Tussen de bloemsuiker en de chocoladeschilfers. Zo spannend allemaal. Na 25 jaar huwelijk verlang je eens naar nieuw, naar andere begerige lippen op je mond. Ik proef nog de chocolade. Ik ruik nog zijn aftershave. Ik voel nog steeds zijn handen die mijn borsten zachtjes aanraakten. Onschuldig met een stout kantje.

Ben ik mijn man ontrouw? Pfff, dat zijn vragen waar ik me niet wil mee bezig houden. In mijn schooltijd ben ik veel te lang een brave kwezel geweest. Te veel leuke kansen laten liggen.

Flirten? Ja graag. Verliefd worden, NEEN. Want daar komt gedoe van en daar heb ik totaal geen zin in. Ik laat flirts toe waarvan ik weet dat het bij kusjes en wat geprutst blijft. Ik heb geen zin in gedoe en die mannen wéten dat ik getrouwd ben en totaal geen interesse heb in meer.  Vrije zielen, dat is het.

En verder is het duidelijk: ik hoor bij mijn man. Punt. Af en toe eens flirten moet kunnen. Ik geef grif  toe dat dit met vuur spelen is. Ik durf niet te denken aan de dag dat mijn man verliefd wordt op een andere vrouw. Ik vermoed dat ik bewust zulke situaties vermijd. Omdat ik niet wil verliezen wat ik wél heb.

De man waarmee ik getrouwd ben is de man van mijn leven, de vader van mijn drie kinderen. We hebben zoveel meegemaakt. Dat leven wil je niet vergooien voor een vluchtige flirt. In mijn huwelijk waren veel ups & downs en er zullen er nog komen. Maar hoe ouder je wordt, hoe meer je elkaar terug gaat waarderen en her-ontdekken. En zo’n flirt? Ach, dat geeft een extra aan mijn liefdesleven.

Een flirt is als smullen van échte chocoladesaus én slagroom op een 5-sterren dame blanche. Volgens mijn cholesterolwaarden mag dit niet en toch doe ik het. Af en toe. ;-)”

 

Free photo by Lindsay Cotter @Unsplash