Brigitte reageerde op onze Wifty vraagjes, maar niet zonder zich eerst even voor te stellen.
BRIGITTE: “Ik ben een bezige bij die niet lang kan stil zitten, ik haal mijn energie uit mensen te helpen hun doel te bereiken, om de beste versie van zichzelf te worden. Ik ben ingenieur van opleiding én daarnaast hypno- en orthomoleculair therapeut. Naast mijn wetenschappelijke opleiding heb ik de holistische wijze in mijn leven toegelaten. Ik geloof in het zelfherstellend vermogen van ons lichaam, dat heb ik zelf aan den lijve ondervonden. De kracht van ons onderbewustzijn is van onschatbare waarde, daar zitten onze gevoelens, gedragingen, overtuigingen, gewoontes. Laat nu net hypnotherapie de tool zijn waardoor we veranderingen kunnen brengen in ons onderbewustzijn. Het is fantastisch om te zien hoe dankbaar de mensen zijn nadat ze de verandering die ze in leven wensen hebben waargenomen.”
Het leukst aan 50+ te zijn? “De wijsheid die je met de levensjaren meekrijgt. Mijn moto is: je bent nooit te oud om bij te leren. Door de opgedane kennis en ervaring kan ik mensen helpen om hun doelen te bereiken. Je leert wie en wat echt belangrijk is in je leven.”
Het minst leuke? “Zoals iedere 50+, de (lach)rimpeltjes, je lichaam dat verandert, … je moet meer moeite doen om je strak lichaam te behouden. Maar so what, een ander lichaam is daarom niet minder mooi.”
Geheim om gezond en gelukkig ouder te worden? Gezondheid komt van binnenuit, dus de juiste, uitgebalanceerde voeding. Een bron van genegenheid geven en krijgen van de mensen die er echt toe doen. Zonder schroom eens genieten van me-time momentjes. Een lach geven aan de (onbekende) mensen die je op straat passeert, je kan direct een glimlach op hun gezicht toveren.”
Wijze raad voor jongere vrouwen? “Genieten, genieten, genieten en omgaan met positieve mensen die je nemen zoals je zijn. Laat je niet leiden door de negativiteit van anderen en kies voor jezelf want je bent het waard. Durf fouten te maken maar blijf vooral jezelf. Let people see the real, imperfect, weird, beautiful, magical person that you are!”
Wifty is….? WISDOM, INTUITIVE, FOXY, TRUSTWORHTY, YOUNG-AT-HEART 
🔥 Wil jij ook reageren op onze Wifty Vraagjes? Stuur dan een e-mail naar wifty@wifty.be
▪️Interesse in de hypno- of orthomoleculaire therapie van Brigitte? Stuur haar een e-mail: info@brigittevos.be
Foto eigendom van Brigitte Vos met haar toestemming gepubliceerd.