Ondertussen in onze Wifty mailbox, een bericht + foto van Christine (69):

“Hallo, ik heb heel recent Wifty ontdekt op Facebook, schitterende posts, chapeau! Sinds 5 jaar geniet ik ten volle van mijn pensioen. In 2016 werd ik de trotse oma van een schattig baasje, Elliott. Af en toe blijft hij logeren en dat zijn hoogdagen voor ons. Iedere maandag volg ik teken- en schilderkunst aan de kunstacademie. Ik ben een grote kunstfanaat en reizen met de auto binnen Europa is mijn ding. Waar we ook zijn, een bezoek aan een tentoonstelling en kunstgalerij staat altijd op het programma. Mijn geheim? Gelukkig zijn met wat je hebt. Ook met je rimpels! Mijn gezicht draagt al mijn herinneringen, waarom zou ik die uitwissen? Ik wens jullie nog heel veel succes met Wifty, zeker doorgaan ladies, want het is echt een mooie creatie! Heel veel liefs, Christine”

Bedankt Christine en welkom! 

* Heb je zelf een leuke foto die je hier met ons wil delen, solo, met vriendinnen, met je kinderen, met je geliefde… Stuur ze dan naar wifty@wifty.be + wat info, dan nemen wij contact met je op.