CINDY reageerde op onze Wifty vraagjes: “Toen ik 50 werd had ik het best wel eens lastig, het was een mijlpaal. Dat cijfer 5 doet wat met je, hormonaal en ook met je denkwereld. Het besef dat het NU moet gebeuren… Die gedachte helpt mij om alles uit het leven te halen. Je bent wijzer en je doet veel minder dingen die je niet graag doet omdat je minder rekening houdt met anderen. Minpuntje, ik heb meer tijd en energie nodig om mijn lichaam in shape te houden. Maar met de juiste voeding, bewegen én jezelf graag zien is het mogelijk, de juiste mindset is heel belangrijk.
Aan jongere vrouwen wil ik het volgende kwijt; neem meer tijd voor jezelf, zo kunnen je dromen werkelijkheid worden, want alleen jij weet het antwoord. Via ademhaling, meditatie, wandelen, zwemmen, lopen, yoga kan je luisteren naar je innerlijke stem die nooit liegt, zo groeit een zaadje. Wie ben ik en wat wil ik? Die vraag stelde ik me dikwijls op jonge leeftijd, toen wist nog niet wat echt voelen en me-time was. Ik was vooral gericht op mijn omgeving. Wat willen ze van mij in plaats van wat wil ik. Door die tweestrijd heb ik vele jaren verloren.
Mijn geheim om gezond en gelukkig te zijn is gezond eten, en lezen wat ik eet (wat zit erin) meer dan twee E’s koop ik niet. Een evenwichtige voeding zonder bewaarmiddelen, voldoende hydrateren, in combinatie met bewegen is voor mij de sleutel om er goed uit zien vanbinnen en vanbuiten. Ik leef in de week qua voeding als een non en in het weekend eet ik als een koningin. Wees niet te streng voor jezelf. Maar gun jezelf het mooiste, het beste en het leukste dat er is. Dan begin je te stralen van binnenuit. En zo komen de juiste mensen op je pad!”
📸 Cindy is yogalerares, lifecoach, ademhalingstherapeut en healer. Al van haar 20 jaar wilde ze ooit in het buitenland wonen en iets betekenen daar. Wat, waar en hoe was de grote vraag. Maar waar een wil is is een weg, dus zette ze de juiste stappen en met veel doorzettingsvermogen en wilskracht bereikte ze haar droom, een retreat hotel in Portugal. De zon, blauwe hemel, de rust en de stilte, Seeds of Silence is een zalige plek waar ze haar kennis kan delen met anderen.
Foto: eigendom van Cindy, gepubliceerd met haar toestemming.