Oooooh ja, de lente is er! Je kunt er niet naast. Bij het ochtendgloren én het avondschemeren kwetteren en tsjirpen de vogels er op los. Tijdens een lange wandeling gisteren net voor het schemeren liep ik met mijn ogen dicht aan de arm van Hans tussen de bomen. Ik hoorde een orkest van vogels met de zanglijster er bovenuit. Letterlijk en figuurlijk, een zanglijster zoekt altijd het hoogste puntje van de hoogste boom om zijn luide afscheidsserenade aan de ondergaande zon te brengen. Lentekriebels!

Heerlijk, heerlijk, heerlijk!

En dat zaaaaaaalige lentegevoel gaan we uitbundig vieren op onze Wifty Party n°2 op zaterdag 15 maart in café STORM onder het MAS in Antwerpen met DJ Sven Van Hees & DJ Patrick Gypen!

Wij zorgen voor randanimatie, veel bloemen en vers fruit, een welkomsdrankje, een photowall met Wifty mascottes enz. Jullie zorgen voor A Touch of Flower Power! ;-)

Zorg dat je erbij bent want de plaatsen zijn beperkt!

Voor het goede verloop willen we graag weten hoeveel personen met ons mee komen feesten. Wil je er graag bij zijn, reserveer dan via mail naar party@wifty.be met vermelding ‘Party + aantal personen’.

* Je kan ook op voorhand betalen, dan komt je naam op onze VIP-Guestlist aan de inkom. Stort 15 euro p.p. op BE82 0017 0631 4468 met vermelding Wifty Party 15/03 + je naam + aantal personen. De voorverkoop wordt afgesloten op zondag 9 maart. Aan de kassa betaal je 18 euro.

Voor meer details check www.wifty.be/party