Schermafdruk 2015-02-05 12.16.06
Februari. De liefdesmaand bij uitstek. Met Valentijn in de lucht, is Cupido in z’n nopjes. Hij spant z’n boog en schiet z’n magische gouden pijlen. Doelgericht. Deze maand misschien wel in jouw hart?

Wat zeg je? Geloof je niet in mythes? Ben jij een leuke ondernemende vrouw, een rasechte Wifty , en op zoek naar de liefde van je leven? Dan ben je bij R&F Introductions aan het juiste adres: een exclusief relatiebureau voor singles met niveau.

Valentijnsactie: Contacteer R&F Introductions nu  en ontvang een waardebon van 100 euro voor een actief lidmaatschap*.

 

Personal matchmaker zoekt en vindt jouw droompartner
R&F Introductions is zoveel meer dan een online datingbureau. Dating coach en  personal matchmaker Audrey Laeremans gaat persoonlijk op zoek naar de partner die bij je past.

“Liefde gaat over ontmoeten, een échte match voelen. Jou leren kennen, is essentieel om voor jou de perfecte partner te vinden”, zegt Audrey.
Voel je je onzeker over eerste ontmoetingen? Op zoek naar stijl- of kledingadvies? De dating coach staat voor jou paraat met tips en raad. Eerlijk, zoals in goeie relaties.

” De kans dat het relatiebureau
jouw droompartner vindt, is hoog
.
Heel hoog.”

Succes verzekerd
R&F Introductions windt er geen doekjes om. De kans dat het relatiebureau jouw droompartner vindt, is hoog. Heel hoog. Een gemiddelde slaagkans van maar liefst 80%! “Precies omdat we onze leden persoonlijk kennen en we hun verwachtingen in de zoektocht naar een partner goed kunnen inschatten”, zegt Audrey.

“Onze wegen scheiden pas als jij je geluk gevonden hebt.”

Nu 100 euro korting op een actief lidmaatschap

Schermafdruk 2015-02-05 12.16.31

Blijf niet bij de pakken zitten. Vat Valentijn bij de kraag en contacteer R&F Introductions. Je ontvangt een waardebon van 100 euro (!) op een actieve vipaansluiting*. Én een schot in je hart van Cupido.

Bel Audrey op 0496 18 18 81 of contacteer haar online

*Actie geldig tot en met 28 februari 2015

 

 

 

(@Ann)