Prinses Delphine, of rebel Delphine, zoals wij haar noemen, is een straffe tante. Ze verraste ons met haar dansmoves bij Sterren op de Dansvloer en in de driedelige documentaire ‘Delphine: mijn verhaal’ zagen we hoe ze geleden heeft onder de leugens, dekmantels, ontkenning… Het heeft wat voeten in de aarde gehad, haar vader wilde niet meewerken, maar kijk, eindelijk de erkenning waar ze recht op had, eindelijk vrij, eindelijk de innerlijk rust waar ze zo naar verlangde. Na de documentaire wil Delphine niet meer praten over haar relatie met haar vader, met haar verhaal sluit ze een periode af.
Wij leerden Delphine en Jim de afgelopen jaren  beter kennen, we werkten een paar keer samen en ze waren te gast op onze ‘Midlife Kick’ boekvoorstelling. Twee sympathiek, warme mensen met veel humor en het hart op de juiste plaats. Delphine was één van de vrouwen die we interviewden voor ons eerste boek ‘Midlife Kick’ en fotograaf Jean Van Cleemput maakte een mooi portret voor ons boek (zie zwart-wit foto). In het interview vroegen we haar hoe het voelde om ouder te worden…
● DELPHINE (°1968): ‘Turning 50, feeling 30? Ik voel me veel wijzer dan toen ik dertig was. Ik kan beter met het leven omgaan en ik geniet meer van de kleine, simpele dingen… Ik heb veel geleerd de afgelopen jaren, ik kan heel goed met moeilijkheden en obstakels omgaan en tegelijkertijd kan ik er de humor van inzien. Humor is van levensbelang, lachen is het beste medicijn. Ik krijg wel eens te horen dat ik een rebel ben en dat vind ik een compliment, want rebelleren gaat over de waarheid. Mijn kunstwerken zullen me overleven. De boodschap is eenvoudig, rechttoe rechtaan, what you see is what you get. Ze gaan over zelfvertrouwen, macht, corruptie, hypocrisie en over liefde, vooral over liefde. Vanaf nu maak ik alleen nog maar kunst over liefde. Love is… life.’ ❤️
Let LOVE rule Delphine! 💋 
▪️ Zwart-wit foto: Delphine in haar atelier door Jean Van Cleemput
▪️ Kleurenfoto’s: Delphine op onze boekvoorstelling door Tom Gysels
📕Ons boek ‘Midlife Kick’: www.midlifekick.be