wifty-talk-1En dat het ons menens is om ons niet te beperken tot de duoblog, bewijst onze eerste Wifty-talk ! Woensdagavond  7 augustus nodigden we  7 vrouwen uit voor een rondetafelgesprek met als thema SINGLE zijn. Wat zijn de voordelen (véél!) en wat zijn de nadelen (het steeds weer alleen opdraaien voor onkosten en soms dat stekende gemis naar een stevige mannenarm om je heen)

Katia, Karen, Inge, Brigitte, Brigitte, Gina en Marina waren de singles van dienst. Single vrouwen mét en singles zonder kids.  Vrouwen die nooit een lange relatie hadden en vrouwen die net gescheiden zijn na een relatie van 25 jaar.  En ja, een weduwe ontbrak. We hebben er zo snel geen gevonden zie je. Misschien een idee voor een andere Wifty-talk? Laat dan van je horen via wifty@wifty.be.

Journaliste Liesbeth wilden we erbij zodat we achteraf zéker zouden zijn van een correcte weergave. Dankzij deze beslissing hadden Hélène en ik hands free om te luisteren, te modereren,  snel in te pikken op bedenkingen, oneliners, meningen, open vragen.

Place to be was bij Salon de Thé Claude, ,  Scheldestraat 79, 2000 Antwerpen.

Van 18.30 – 21u hebben we GELUISTERD naar deze openhartige wifties die zeer ontwapend hun pro’s en cons op tafel gooiden. En wat een humor!

Alles kwam aan bod. Ik pik er enkele puntjes uit:
–       ik wil nu nog géén man. Mijn kind /kinderen gaan voor
–       friends with benefits is ideaal! Reactie:  allee, hoe pak je dat aan?
–       Eerlijk? Ik wil een weekendrelatie . Lekker je goesting doen in de week en het weekend doorbrengen met dé man van je leven’ (meeste hoofden knikken van ‘ja, dat is het!’
–       Na 20 jaar ben ik gedumpt door mijn jongere man. Ik werd ineens geconfronteerd met mijn leeftijd. Dat was pas een uppercut. Nu zou een ‘oudere’ man me zeker aanspreken. Ben trouwens een mooi exemplaar tegengekomen. Maar hij is bezet. <zucht>
–       …

En Wifty.be gaat ook iets DOEN.  Dàt is meteen hét verschil met àndere vrouwensites. We gaan ons niet beperken tot een rondetafelgesprek en bijbehorende  reportage. Neen, wij willen mannen en vrouwen bij elkaar brengen.

En liefst op een plezante en ontspannen manier. We gaan nu nog niet teveel verklappen maar we beloven iets stijlvol.

Heb jij ook ideeën voor een Wifty-talk? Laat het ons weten via wifty@wifty.be
Denk aan:
–       menopauze
–       leven met een ziekte
–       het lege nestsyndroom
–       stijladvies
–       scheiden
–       weduwe
–       financieel

Laat van je horen!

Dit moodboard had (bijna) Wifty Inge meegebracht.

wifty-talk-moodboard