Schermafdruk 2014-10-14 00.06.44
Ik heb het weekend overleefd. Oef. Ik ben geen 28 meer. Ik voel me dit weekend ook geen 45 meer. Zelfs geen 50. <groen lachje>. Ik denk dat het eerder naar 85 gaat. Met een pijnscheut in de rug.

Vrijdag 10/10 was er de 3de editie van onze Wifty Party. Better than ever. De afwezigen hadden dik ongelijk. En ik lag om 5u in bed. Nog high van de adrenaline. Maar super content. Wifty Party wordt een landmark. Zelfs Buscemi kwam kijken én bleef hangen. En we kregen zelfs een duidelijke suggestie om de Party om de twee maanden te organiseren. Omdat je na je 50 niet zoveel meer tijd hebt. Hm. Wat denk jij ervan?

Zaterdag 11/10 stond om 16u een lifestyle fotoshoot op de agenda. Sinds begin oktober versterk ik tijdelijk het team van Propaganda, een bedrijf dat gespecialiseerd is in Content Marketing. Het is heftig.

Op een versneld tempo moet ik op het niveau raken van de chief die het héle concept strak in ’t koppetje heeft zitten. Niet evident. De dagen vliegen. De deadlines zijn krap.

Ineens is het avond en stel ik vast dat ik buiten mijn ontbijt amper iets heb gegeten.

Het bedrijf is oké. De sfeer is positief. De job prikkelend. Ik zit nu in de zwemmen of verzuipen fase. Een fase waarbij je het gevoel hebt dat je niets goed kan doen. Herkenbaar?

Hard betekent dat je zoveel mogelijk todo’s hebt op te volgen. Ineens gaat het hard en gaat het veel. Dan gebeurt het dat je op een zaterdagavond, de dag na de Wifty Party, op de planning een fotoshoot hebt staan die zich buiten én tegen valavond moet afspelen. Figuranten en props komen op de locatie. Ineens Figureer ik ook in het plaatje omdat een van de figuranten afbelt wegens ziekte. Bummer.

Om 20u zit het erop en hebben we de foto’s die we wilden. Ik slof met mijn laatste energie naar mijn auto, plof in de zetel en tuf rustigjes naar huis.  Het enige wat ik nog kan doen is douchen om de dag van me afspoelen en dan onder het fleece dekentje te duiken met verstand op nul. Of ik nu naar een topfilm kijk of naar het testbeeld, het maakt geen verschil. Geen uur later lig te knikkebollen. Als een overwerkt oudje. Ook dat nog. One way ticket naar dromenland.

Oh je wordt ouder papa (*), geef het maar toe
Je wil er alles aan doen maar je weet niet hoe
Je wordt ouder papa, je wordt ouder papa
Je wordt ouder mama, geef het maar toe
Want je bent nog snel maar ook eerder moe
Je wordt ouder papa, je wordt ouder papa
(Peter Koelwijn)
(*) vervang papa door mama en we zijn er