Isa is 40 jaar getrouwd en verlangt naar die speelse verliefdheid van vroeger. “Dat speelse zijn we ergens onderweg verloren. Liefde is wakker worden en terug jezelf en je partner her-ontdekken. Soms fantaseer ik over een heerlijk stoute en flirterige minnaar.” 

Wat betekent liefde voor je?

Je vooral goed voelen bij iemand. Jezelf zijn. De liefde nu is compleet ànders dan toen we 18 of 20 waren. Geen complexen hebben voor je geliefde is heel belangrijk. Je net iets meer voelen bij je geliefde. En dan het willen uitschreeuwen.
Liefde betekent ook ervoor gaan en alle gewone dingen vergeten.

Hoe moeilijk is liefde voor je? 

In een huwelijk dat 40 jaar meegaat, is liefde heel moeilijk. Je bent het gewoon en het spontane verdwijnt. Je bent vergeten wat die speelse verliefdheid was.
Liefde is opnieuw jezelf en je partner her-ontdekken. Soms durf ik eens te fantaseren over een minnaar. Over een spannend avontuur. Ik besef dat dit natuurlijk niet het antwoord is. Of misschien wel… Hangt van zoveel factoren af. En is daarom niet gemakkelijk.

Wat is je passie?

Het samen naar je zin hebben. Kan zoveel zijn. Dingen samen doen. Leuke dingen. Gezellige dingen. Misschien niet alles maar toch veel samen (willen) doen, delen en bespreken, ernaar uitkijken.

Iedereen streeft naar dé liefde? Bestaat die volgens jou? 

Of die liefde bestaat.. JA! Hoelang die duurt.. niet lang dus. Ik weet het niet. Het moet van 2 kanten komen en ook door die 2 blijven duren.

Wat is jouw geheim om het te doen slagen?

Het geheim heb ik nog niet gevonden.
Wat ik ontzettend belangrijk vind is naar elkaar luisteren, in leuke en minder leuke tijden. In goede en kwade dagen.
Vooral jezelf goed voelen en dat gevoel doorgeven aan de andere.

Liefde van de man gaat door de maag.. ik ben kok.. dusssss ?

Werk maken van een leuk (champagne-)ontbijt, een diner bij kaarslicht … wat er dan op het bord komt, maakt dan niet zoveel uit. Als het maar lekker is. Waar ik heel gevoelig voor ben, is zien en voelen dat mijn partner er werk van maakt om bijvoorbeeld een fijn adresje te zoeken. Dan is mijn dag, avond en wie weet de nacht helemaal geslaagd.

Stel dat je een toverstokje zou hebben: wat voor een man zou je willen ‘tekenen of designen‘? 

Als ik helemaal voluit mag gaan, dan geeft mijn toverstok een gezellig flirterig type (dat flirten is enkel naar mij gericht ?), trendy gekleed, een man die me complimentjes geeft, die gezellige etentjes regelt, die – heel belangrijk! – tijd maakt en die dit alles niet alleen doet om de seks maar op de eerste plaats om de gezelligheid, verliefdheid, de waardering, het plezier, het knusse.
Uiterlijk type? Hij mag lichtjes zongetint zijn, grijze lokken, 1m80, sjiek sportief gekleed, mooie uitstraling, van binnen en van buiten. Ohlala.. de prins op het witte paard…??????

 

Free photo: by Siora @ Unsplash

 

❤️ VOLG MIDLOVE OOK OP FACEBOOK, KLIK OP HET LOGO: